Allen and Heath ZEDi-10-B-lager

kr 1 704 Utsalgspris kr 1 848 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Hybrid Kompakt Digital mikser og USB-Interface.
 • Cubase LE programvare og Cubases LE Mobile App inkludert.
 • Enestående lydkvalitet.
 • Touring klasse bygge.
 • Gitar plugg rett

Allen and Heath ZEDi-10-B-lager

- detaljer
Den ZEDi-10 er en hybrid kompakt mikser og en 4 x 4 USB-Interface som er perfekt for enhver allsidig musiker. Det er ideelt for alle deler av den kreative prosessen - dele ideer, utføre og opptak. Dette allsidig stykke kit er også perfekt for gitarister lar dem koble direkte til høye impedans innganger.

Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 78420

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Hybrid kompakt mikser

ZEDi-10 kombinerer robusthet og praktiske kontroll av en analog mikser med høy kvalitet 4 x 4 USB-Interface, gjør det perfekte all-round valget for musikere, innspilling kunstnere og arenaer. Om det ’ s dele ideer, opptre live eller opptak spor til å dele på YouTube og Soundcloud, ZEDi-10 er en allsidig følgesvenn for hvert trinn i den kreative reisen.

Studiokvalitet, 24-bits / 96kHz, 4 × 4 USB-Interface gjør det enkelt å ta fantastiske flerspors opptak direkte fra Mikser til Mac eller PC uten behov for ekstra utstyr. Med den nye GSPre boutique preamp designen, utviklet fra Ærede GS-R24 studio innspillingen konsollen, ZED har svært lite støy og massiv takhøyde, med en signatur analoge varme og dybde. Gitarister ville være glad å vite at to av ZEDi-10 ’ s mono kanaler har gitar DI høye impedans innganger, slik at gitarer plugges rett inn i mikseren uten hassle og bekostning av bærer separate DI bokser.

USB-Interface

ZEDi-10 tilbyr best fra begge verdener, omfatter en studiokvalitet 4 i / 4 out, 24-bits / 96kHz USB audio Interface for problemfri flerspors innspilling og avspilling til/fra en Mac eller PC, eller til en iOS-enhet ved hjelp av iOS kamera kit. USB utgang kilden kan defineres på flere måter å tilpasse arbeidsflyten.

Cubase LE programvare inkludert

ZEDi-10 kommer med anerkjente Cubase LE programvaren. Cubase LE tilbyr kraftfull ennå lett-å-bruke verktøy for audio opptak, redigering, MIDI-sekvensering og miksing. Sitt store utvalg av anerkjente redigering og sekvensering verktøy kan brukes til en rekke musikkstiler og bruksområder. Fra sangere og låtskrivere innspillingen vokal linjer til rock band jamming i deres øvingslokalet, Cubase LE er like enkelt som det blir - med enestående lydkvalitet som vel som tidsbesparende opptak og redigering funksjonalitet.

Cubases LE musikk produksjon Mobilprogram

Mikser også leveres med Cubasis LE app. Cubasis LE er det kompakte versjonen av Steinberg ’ s strømlinjeformet, multitouch sequencer for iPad, gir det samme utseendet til større bror Cubasis. Spesialdesignet for rask og enkel betjening, gjør Cubasis LE opptak, redigering og miksing en bris.

Enestående lydkvalitet

ZEDi-10 har en eksepsjonell nye preamp design, skapt av analoge guru, Mike Griffin og utviklet fra hans svært anerkjente GS-R24 studio opptak konsollen. Kjent som GSPre, preamper levere svært lite støy og massiv takhøyde, og varme og dybde som Allen and Heath ’ s analoge området er kjent for. For tonale forming, nøyaktig 3 bandet MusiQ EQ styring har blitt nøye kalibrert respons og presisjon, gjør den lett å forme og styrke hver musikalske kilde.

Veien tøff

Alle ZED miksere er designet og bygget å Allen and Heath ’ s legendariske touring grade standarder for å sikre et langt liv i de tøffeste miljøene. Alle kanaler på individuelle, loddrett kretskort og alle roterende kontroller er festet til frontpanelet med en stål nøtt å beskytte mot innvirkning skade.

Laget for gitarer

ZEDi-10 kommer med to gitar DI høye impedans jack innganger, slik at gitarer plugges rett inn i mikseren uten behov for DI bokser. At ’ s en mindre del av utstyret for å kjøpe, bære og definere.

Funksjoner

 • 4 i, 4 ut USB Audio Interface (24-bits / 96kHz)
 • Cubase LE programvare inkludert
 • Cubasis LE App inkludert
 • 4 mic / linjeinnganger med separate XLR og TRS jack sockets
 • 2 stereo innganger med TRS jack-kontakter
 • 2 gitar DI høye impedans innganger, eliminerer behovet for DI bokser
 • Lo-cut filter for rengjøring opp uønskede lavfrekvensstøy
 • 3 band EQ for enkel kreative og korrigerende tonale forming
 • FX ut for tilkobling av eksterne effekter enheter
 • Aux ut for tilkobling av en monitor høyttaler eller øret / hodetelefon overvåking
 • 60mm glatte reise fader på viktigste mix
 • XLR viktigste utganger
 • Fleksibel signal overvåking
 • 8 LED signal måling
 • 48V phantom power for kondensatormikrofoner
 • Robust strømforsyning
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.