Behringer Eurolive VP2520 to 15'' passiv PA Speaker - B-lager

kr 2 338 Utsalgspris kr 2 558 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 500 Watt RMS / 2000 Watt topp produksjon

Behringer Eurolive VP2520 to 15'' passiv PA Speaker - B-lager

- detaljer

Den VP2520 høyttaleren utformet for musikere av musikere, og fletter utrolig allsidighet og sonic gjennomførelse med fantastisk rimelig. VP2520 er fullstendig bærbar og godt egnet for musikalske programmer, og er det naturlige valget for kommersielle installasjon.Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 77689

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Overlegen lydkvalitet

Kan håndtere input nivåer opp til et svimlende 2000 watt, den EUROLIVE VP2520 PA høyttaleren leverer virkelig imponerende lydkvalitet. Den kraftige to 15-lang-utflukt drivere skru ut store tonen i bunnen og mellomtoner, mens staten-av-det - art 1,75" Titan-membran komprimeringsdriveren gir klar og detaljrik diskant. VP2520 bred frekvens båndbredde og omfattende dynamikkområdet gjør det ideelt for en rekke applikasjoner.

Allsidighet

VP2520's unike trapesformet design gjør den ideell for bruk i noe (Front-of-House), i tillegg til gulvet kile og side fylle skjermen programmer. Vedlegg kan også være gruppert på kameraten VP1800S subwooferen.

Stor bunn

For å produsere stramt, dyp bass, har en høyttaler flytte massevis av luft. EUROLIVE høyttalere oppnår dette ved hjelp av kraftige, lang-utflukt LF (lav frekvens) drivere som er håndlaget i vår egen fabrikk. Mens noen selskaper er innhold å bruke "sokkel" drivere, vi custom-designe driveren LF til passer perfekt hvert program. VP2520 har to ekstremt kraftig 15-lang-utflukt LF drivere i en innstilt vedlegg, gir massiv, tett bass helt ned til 40 Hz.

Uberørte øverste enden

Høy frekvens (HF) innholdet kan enkelt lage eller brekke din ytelse. For mye blir sprøtt og motbydelige, for lite, og det høres gjørmete og dårlig definert. Staten-av-det - art 1,75" Titan-membran komprimeringsdriveren leverer naturlige lyder avansert, med en ultra-bred 80 ° x 50 ° lyd dispersjon Pattern.

Tekniske ting

VP2520 er dugelig av ekstremt høyt lydtrykksnivåer (96 dB full plass 1 W @ 1 m) og gir en 40 Hz til 22 kHz frekvensområdet. Vekt er 87.7 lbs (39,8 kg). Intern crossover poenget er fast på 2,2 kHz. Det tilbys både 1/4" og profesjonell stil vri-lock-koblinger.

Optimalisert for maksimal pålitelighet gjennom integrert overbelastningsvern kretsene, sikrer VP2520 ultimate høyfrekvente driveren beskyttelse. Utformet for å stå opp til påkjenningene av veien, er VP2520 bygget for å vare og gjort å utføre!

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • Profesjonell 2000 Watt 2-veis PA høyttaleranlegg (500 watt kontinuerlig / 2000 watt Peak strøm)
 • Enestående lydkvalitet, bred frekvens båndbredde og dynamisk område
 • 2 ekstremt kraftig 15'' lang-utflukt drivere gir utrolig dyp bass og akustisk power
 • Proprietære 1,75 '' Titan-membran komprimeringsdriveren for eksepsjonell høyfrekvent gjengivelse
 • Proprietære horn design for ultra-bred lyd dispersjon
 • Overbelastning-beskyttelse sikrer optimal HF driveren beskyttelse
 • Trapesformet kabinett for enkel matrise og sonic nøyaktighet
 • Ergonomisk formet håndtak for enkel transport
 • Robuste stål grille for optimal høyttaler beskyttelse
 • 2 profesjonell speaker kontakter pluss 1/4" jack-kontakter
 • Komponentene av høy kvalitet og svært robuste konstruksjon sikrer lang levetid