DISC 16 kanals DMX kontrolleren fra Gear4Music

kr 791 Utsalgspris kr 905 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Brukervennlig DMX-kontroller.
 • 8 fadere og 2 sider.
 • 3 pin DMX utgang.
 • Kompakt og lett.
 • Egnet For mindre forestillinger

DISC 16 kanals DMX kontrolleren fra Gear4Music

- detaljer
Gear4music 16 kanal DMX kontrolleren er et ideelt verktøy for å administrere opp til 16 kanaler DMX512 innstillinger. Med to sider av 8 fadere, kan denne kontrolleren du enkelt administrere lysene på farten på en visuelt vennlig måte. Hull i den øverste platen er lagt slik at denne kompakte kontrolleren kan legges til en rigg eller i rack gear. 3 pin DMX utdataene er egnet til å koble til de fleste mest DMX lys og en strømforsyning er inkludert i denne pakken.

Produktreferanse: 63394

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Brukervennlig DMX-kontrolleren

16 kanal DMX kontrolleren kunne ikke være enklere å bruke. Med to sider av åtte fadere til individuell kontroll alle 16 kanaler og en master fader, er denne DMX-kontrolleren et brukervennlig produkt. Om kontrollere et sett av 4 enkle DMX bokser eller en mer komplekse bevegelige hodet lys, er denne kontrolleren et passende valg. Bare ta en 3 pin DMX kabel fra produksjon av denne kontrolleren og hekte lysene til å nyte en enkel å administrere lysshow.

Kompakt Design

Denne DMX-kontrolleren er utviklet for å være kompakt og lett, gjør det egnet for mindre forestillinger. Den øverste platen har 4 hull hvor det kan enkelt legges til enheter og større sett ups. Alternativt kan kontrolleren fungere som et kompakt frittstående produkt.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Kanaler: 16
 • Fadere: 8 (0-100%)
 • Side velger: A - B
 • Master Control: Ja
 • Output: 3 Pin DMX
 • Power: Inkludert strømforsyning eller 9v batteri

Gear4music - en revolusjon i konkurransedyktige priser, høy kvalitet og utstyr.

Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden til å utvikle vår egen Line av musikkutstyr. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

Ved hjelp av vår mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Arbeide tett med nøye utvalgte produsenter, forsøke vi å produsere pålitelige, flott lyd instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Våre musikalske utstyr er gjort til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet opp av våre standard 28 dagers pengene tilbake-garanti.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.