DISC Soundcraft EFX12 mikser med Lexicon FX

kr 4 475 Utsalgspris kr 5 631 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Soundcraft EFX12 mikser med Lexicon FX

DISC Soundcraft EFX12 mikser med Lexicon FX

- detaljer

Soundcraft EFX 12 kombinerer alle funksjoner av populære Soundcraft-EPM mikser med en innebygd 24-biters, digitale ordbok effekter prosessor, utvide Soundcraft lavprisalternativ, multipurpose kompakt register.

Produktreferanse: 10933

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den Soundcraft EFX Mikser bruker den samme AudioDNA ®-prosessoren som er omtalt i mange av Digitech ® og Lexicon outboard utstyr inkludert den høyt respekterte Lexicon MX500 prosessor. Med over 35 års erfaring, Lexicon navn er synonymt med de beste reverb og behandling i virksomhet, sikrer de beste kvalitet effektene vanligvis ikke finner i en konsoll på dette prisnivået.

Delen effekter passer inn i miksere kompakte rammen som er tilgjengelig i 8 eller 12 mono input varianter, sende begge med 2 stereo kanaler og en effekter på hver kanal. Det er 32 effekter å velge mellom med en trykk tempo funksjon, 3 effekter parameteren kontroller og en bruker effekter sette store anlegget. En effekter kanal nivå klipp LED og Mute funksjonen gir brukeren enda mer fleksibilitet.

Vekt med den Soundcraft EFX er veldig fast på bygge og lyd kvalitet, med en enkel å forstå kontroll overflaten i tråd med den Soundcraft faglige utvalg. Den Soundcraft EFX bruker svært Transparent GB30 Mic amp (designet av Graham Blyth for selskapets 30-årsjubileum, og også brukt på større LX7ii og GB serien profesjonell konsollene). Den Soundcraft EFX tilbyr alle funksjonene til den Soundcraft EPM særlig en konfigurerbar aux sende, XLR og ¼" metal jack kontakten sockets, RCA phono stereoanlegget avspilling innganger og opptak utganger, 3-fret EQ med en feiet midt på mono innganger, 3-fret EQ på 2 stereo innganger, TRS sette stikkontakter, setter på alle mono innganger og mix-utgang , ti-segmentet LED utgang måling og en hodetelefonutgang.

Soundcraft EFX12 mikserfunksjonene

12 + 2 kanaler

Innebygd 24-biters Lexicon digitale effekter prosessor

32 FX-innstillinger

Tap Tempo og FX innstilling lager funksjon

1 FX send på hver kanal

1 konfigurerbar ekstra buss

XLR-type og ¼" metall jack kontakten sockets

RCA phono stereoanlegget avspilling innganger og utganger for opptak

3-fret EQ med en feiet midt på mono-innganger

3-fret EQ på stereo innganger

TRS sett stikkontakter og setter inn på alle mono innganger og miks utgang

Ti-segmentet LED utgang måling

Intuitivt og omfattende solo system

Hodetelefonutgang

Enkelt rack-monterbart

Den Soundcraft EFX vil finne seg i mange søknadene inkluderer levende musikk, opptak, hus av tilbedelse og mange--høyttaler.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.