LD Systems MAUI 11 blanding kompakt kolonnen Active PA System

  • Video 1
  • Video 2
kr 5 480 Utsalgspris kr 7 156 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Active kolonnen høyttaleranlegg med innebygd Mikser.
  • Tre Amping, maksimal lyd spredning.
  • PA System skjerm.
  • Plug and Play.
  • Uten kabler eller stativ nødvendig

LD Systems MAUI 11 blanding kompakt kolonnen Active PA System

- detaljer

MAUI 11 blandingen er en aktiv-kolonnen høyttaleranlegg med en innebygd Mikser delen gir maksimal spredning av lyd og jevn kvalitet for både publikum og utøvere. Det er designet for bruk til plug-and-play - enkel å sette opp og komme i gang umiddelbart!

Produktreferanse: 51496

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

De 2 x 6,5" V-konstruksjon Tower Subwoofer har kontrollene lett tilgjengelig for raske justeringer. Med en strøm rating på 200 W RMS for subwoofer og 140 W RMS for kolonnene leverer integrert klasse D forsterker mye klarhet og slag. LD LECC DSP funksjoner en limiter, equalizer, compressor og crossover funksjoner gir deg profesjonelle nivåer av finjustering.

MAUI 11 er ideell for utøvere, små grupper og modile DJ på grunn av sin ytelse og brukervennlighet. Det er også ideelt for alle arrangere private fester, corporate hendelser eller presentasjoner. Multipin presisjon lås systemkomponentene forlange ikke alle høyttalerkablene eller stativ, pluss minimal vekt og valset subwoofer håndtak tillater enkel håndtering og transport.

Hvis du vil vise Last de fullstendige spesifikasjonene for MAUI 11 PA System PDF ovenfor.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.