Mackie HD1521 Active PA høyttaler (Single) - B-lager

kr 8 370 Utsalgspris kr 12 305 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 1600W klasse-D rask gjenoppretting forsterkning.
 • Tilpasset designet Transducers av EAW.
 • 3-bånds kontur EQ med Sweepable midt hyppighet.
 • Optimalisert Wide-spredning WaveFront System.
 • HD- Active høyttalere

Mackie HD1521 Active PA høyttaler (Single) - B-lager

- detaljer

Mackie HD1521 2-veis High-Definition drevet høyttaler gir ledende makt, enestående klarhet og extreme fleksibilitet. Klasse D rask utvinning forsterkning produserer 1600W av peak systemet strøm. HD-lyd behandling inneholder neste generasjons Mackie Active elektronikk og omdefinerer drevet høyttalere. Systemet tuning og Custom svinger design av EAW sikrer en optimalisert system som høres flott hver gang.

Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 74308

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Maksimere utdataene

HD1521 har nyest klasse D forsterker teknologien å levere en hjertet 1600W av peak systemet strøm. Alle tre interne ampere er utformet med Mackies legendariske rask utvinning krets. Andre forsterkere kan klinke når presset til klipping, fører til forvrengning, men rask utvinning forsterkning reagerer umiddelbart sporadisk aggressiv transient, drastisk redusere tiden det tar for amp gjenopprette, sikrer ren lyd under de mest krevende situasjoner.

Definere opplevelsen

Mackie innlemme presisjon overganger og svinger tid/fase justering behandling i høyttaleren. Dette tok umiddelbart gjetting ut av å sette opp en perfekt innstilt og verden av høyttalerne irreversibelt endret. HD serien HD-drevet høyttalerne ikke bare fremme Active teknologi, de ta det til et helt nytt nivå, markerer det neste stor fremgang for drevet høyttalere: HD-Live lyd.

EAW inne

HD1521 er en perfekt innstilt virkelig større enn summen av delene. Dette er bare mulig på grunn av hardt arbeid og gale geniet av engineering team over på østlige akustisk fungerer (EAW). Ikke bare de finjustere systemet for complete optimalisering, de også Custom utformet måleomformerne, sikrer maksimal effektivitet og ytelse.

High-end 15" transdusere woofer har en 3"-talespole og er bygget for å håndtere den enorme kraften av den lave frekvensen forsterkeren. Magneten er laget med Neodym gir en større magnetfelt langt mindre materiale. Dette gjør wooferen ekstremt lett uten å ofre en bit av ytelse. Og den store 3"-talespole er bygget for å håndtere og spre langt mer varme enn tradisjonell design.

Mellomtoneelement 6" seg tar av alle mids, forlater wooferen for å gjøre det den gjør best. Komprimeringsdriveren 1,75" reproduserer briljant høy-frekvenser med en membran med varmebehandlet Titan. Heat-behandlende øker stivhet av membranen, eliminere ekkel Distortion som kan oppstå på grunn av inkonsekvenser på overflaten. Det øker også sterkt livet til driveren, så du kan stole på fantastisk høyfrekvente produksjon i år.

Bedre på tradisjonelle Hei / mid horn design, implementerer HD1521 Mackies optimalisert wide-spredning WaveFront system fokusere energi på publikum, sikrer optimal taleforståelse for hvert sete i huset. Den premium drivere, waveguide og system innstiller tillate HD1521 å oppnå mest produksjon og best mulig lyd fra hver enkelt komponent

Skreddersy din Tone

For ekstra fleksibilitet, Mackie har tatt en justeres av brukeren 3-bånds EQ på baksiden av hver HD serien høyttaler. Det er ikke bare en to-posisjon EQ bryteren som kan bare satse satt til flat eller løft, men en høy kvalitet 3-bånds EQ med Hi og Lo hyller og en sweepable midt frekvens, hver med +/-3dB av gevinst. Dette lar deg tilpasse høyttalere for oppgaven.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Forsterker: 1800W supereffektive klasse D rask utvinning forsterkning

 • HD-lydbehandling: Revolusjonerende patenterte akustisk korreksjon, svinger justering og fase utføres, presisjon 3-veis crossover.

 • Svingere: Tilpasset designet transdusere av EAW. 15" transdusere woofer med 3" talespole, 6" horn-loaded, høy effekt mellomtoner svinger, 1,75" komprimeringsdriveren med varmebehandlet Titan membran

 • EQ: Justeres av brukeren 3-bånds kontur EQ med sweepable midten av frekvens

 • Horn System: Optimalisert wide-spredning WaveFront høy/midt horn system

 • Kabinett: Robust alle tre kabinett (15mm Bjørk kryssfinér)

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.