Roland AIRA MX-1 blanding utøver - nesten nye

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
kr 4 073 Utsalgspris kr 4 866 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 18 utøver Kanalmikser.
 • kontroll overflate for Full DAW kontroll Via MIDI.
 • Audio Interface.
 • Fire AIRA Link USB-porter.
 • Ideelt for ytelse og sammensetning

Roland AIRA MX-1 blanding utøver - nesten nye

- detaljer

Dette er en B-lager-vare. Merk at B lageret enten ex display, ex reparasjon, eller tidligere er returnert av en annen kunde.Roland AIRA MX-1 blanding utøveren bringer sammen din synther, trommemaskiner, looper, DAW spor og mer inn i en enkelt ytelse-optimalisert blande instrument. Kombinerer elementer av en mikser, kontroll overflaten, lydInterface og trinn-baserte effektor, er MX-1 designet for å være nerve midten av elektronisk musikk rigg. Det er en mikser du kan spille- og mye mer.

Vær oppmerksom på at dette elementet ble returnert uønskede fra en kunde. Den opprinnelige boksing er scuffed og alle seglene er brutt. Ellers selve enheten ser ut og fungerer som nye, og er kun brukt et par ganger.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 67057

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Blande det opp...

Med seks analoge innganger, fire AIRA Link USB havnebyer, digital I/O, send og retur knekter og evnen å strømmen 18 kanaler til og fra din DAW, MX-1 bringer sammen en rekke musikalske kilder og setter dem rett under fingertuppene. Men dette er ingen vanlig Mikser.

De glatte, solid fadere hver har seks forskjellige volum kurver tilgjengelig. Hver kanal har en justerbar Tone/Filter-knapp med ti typer filtre, EQ og isolatorer. Demper plasseres for rask tilgang, arbeider med LED-opplyst fadere som tydelig viser statusen, selv i mørke omgivelser.

DJ-stil hodetelefon stikkordet overvåking kan bland du glatt i noen kilde når du er klar, eller slippe i spor akkurat på beat. Hodetelefon og mastervolumet knotter sammen med glatt og lyse måling holde nivåer fast i sjakk. Og alt, inkludert alle FX konfigurasjoner og innstillinger, kan lagres og husket for umiddelbar tilgang.

Dramatisk. Rytmisk. Få ønsket effekt.

Det er ingen tvil at effekter spiller en stor rolle i å skape en og definere lyden. Og det MX-1 integrerer effekter på spennende nye måter. Ikke bare gjøre den MX-1's effekter høres flott, de er designet for klar manipulasjon og rytmisk følsomhet, MX-1's tempo bevissthet og TR-stil trinn Interfaceet.

I tillegg en aux send for fôring eksterne effekter, har hver kanal sin egen slå FX inkludert Filter, Side kjetting og Slicer. Disse brukes med seksten TR-stil step sequencer knappene som de fant på berømte Roland-trommemaskiner. Dette lar deg filtrere, duck og skjær hver kanal, lage kule rytmisk variasjoner, kjent og alle slags intrikate grooves uavhengig. Beat FX kan umiddelbart slås på og av per kanal med dedikert, opplyste knapper.

Seks slags Master FX, med mange varianter, legge krydder og drama til alle kanaler. Og store kontrollknappen gir dem øverste spillbarhet. Master FX kan også være trinn-sekvensert i ulike kombinasjoner, lage imponerende bevegelse og glitchy mellomspill som må bli hørt å være fullt verdsatt.

Elsker datamaskiner. Men har det alene tid.

Datamaskiner spille allerede en stor rolle i produksjon, og de spille stadig en rolle i ytelse. Men de ikke alltid så integreres med andre live instrumenter, og krever egne audio Interface og kontroller. Den MX-1 løser problemene gjennom sin evne til å operere i en av tre forskjellige moduser.

I kontroll overflate det MX-1 kan synkronisere til datamaskinen og fungere som en høykvalitets MIDI-kontroller for din DAW. Cool. Men det blir mye mer interessant...

I blandet modus, kan det MX-1 blande alle tilkoblede kilder, inkludert analoge og digitale innganger og AIRA gear utgangen på datamaskinen. Mens det er en egen kanal for en stereo utgang fra datamaskinen, kan du også sende datalyden USB kanaler 1 til 4 Hvis ingen enhet er koblet til AIRA Link USB-portene. Veldig kul.

I ekstern modus, kan det MX-1 sende alle sine innganger direkte til din DAW, fungerer som en høykvalitets audio Interface. Samtidig, kan det blande 18 kanaler fra din DAW, sette dem på den MX-1's fadere. Dette lar deg bruke innspillingen, klippet utløser, effekter og miksing funksjoner av din DAW MX-1's stikkordet overvåking, synkronisering og ytelse-optimalisert miksing og effekter funksjoner. Det er psykologisk ting. Bare ta et øyeblikk å tenke mulighetene.

Mens det MX-1 selvfølgelig gjør arbeide med en datamaskin måten mer moro, er det like glad på egen hånd. Så enten det er full fysisk kontroll av DAW eller helt ut-av-esken produksjon og ytelse, er det MX-1 rett hjemme.

Koble. Koblingen i og synkronisering opp.

Den MX-1 er så gøy å spille at du er nødt til å koble alle slags ting til det. Fire individuelle 1/4" knekter støtte bare om noen slags instrument, og stereo 1/8" jack er perfekt for smartphones, tabletter og ulike gadgets.

Det finnes også fire AIRA Link USB-porter som gjør koble din AIRA gear bokstavelig talt er plug and play. Fullt automatisk gjenkjenning AIRA koble sammen USB porter overføre lyd, MIDI, og synkronisere over en USB-kabel. En av portene kan selv gi busseffekt for en kompatibel AIRA enhet som TB-3 Touch Bassline eller VT-3 stemme transformator. AIRA Link reduserer kabelrot og gjør installasjonsprogrammet for rask og enkel.

Den MX-1 er også fullt gang klar og gir deg praktisk kontroll av start, stopp, tempo og timing. Synkronisere en rekke musikalske enheter via MIDI eller AIRA kobling. kontroll alt med lyse TR-stil start/stopp-knappen og stort tempo knapp med finjustering, shuffle kontroll, og tapp funksjon.

Mikser. Gjenoppfunnet som et instrument.

Mens det MX-1 er sturdily bygget, svært fleksibel og ekstremt dyktige, ville alle miksing og effekt kontrollen være noe hvis det var forvirrende eller tungvint å bruke. Men veien miksing og effekter er så smart og tankefullt implementert i MX-1, alt er rask, umiddelbare og intuitive. Mest av alt, er det musikalsk og utformet for å bli spilt. Som alle AIRA gear er det ingen forvirrende menyer eller lagdelte funksjoner for å holde deg våken.

Funksjoner

 • 18 Kanalmikser ytelse med trinn-sekvensert FX, transport- og tempo kontroll
 • Tre typer trinn-sekvensert slå FX (Filter, Side kjetting, Slicer) med TR-stil knapper
 • Seks slags Master FX (48 variasjoner) med stor ytelse kontrollknappen
 • Beat FX og Master FX kan brukes på alle innganger; Beat FX er per kanal
 • Kombi-modus veksler rytmisk Master FX bruke steg-sequencer
 • Fire AIRA koble sammen USB-porter støtter lyd, MIDI, synkronisering og busseffekt (på Port 3) for AIRA utstyr
 • Blandet modus gir seks analoge, en digital (stereo), fire AIRA (stereo) og to PC-kanaler gjennom mikseren og FX
 • Ekstern gir 18 kanaler fra DAW gjennom mikseren og FX (alle innganger direkte til DAW)
 • Control overflaten modus for full DAW kontroll via MIDI
 • DJ-stil signal overvåke, rask demper og seks fader kurver per kanal
 • Per kanal Tone/Filter knapp med ti typer EQ, filtre og isolatorer
 • Transport og tempo kontroll med fine, shuffle og trykk-tempo funksjoner
 • Øyeblikkelig lagre og hente komplett oppsett inkludert alle FX konfigurasjoner
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.