Sennheiser HandMic Digital dynamisk mikrofon

  • Robust dynamisk mikrofon for digitale opptak.
  • Perfekt for bruk med Smartphone eller tavle.
  • Ideelt for Mobile journalistikk og Podcasting.
  • Stor for opptak vokalen og instrumentene.
  • Høy lydkvalitet og tilstedeværelse med høy feedback avvisning

Sennheiser HandMic Digital dynamisk mikrofon

- detaljer
Sennheiser HandMic Digital dynamiske mikrofonen vil forvandle enhver smartphone eller tavle i en profesjonell innspilling verktøyet for vokal og tale. Perfekt for mobile journalistikk, podcasting eller vokal og instrument opptak, dette dynamisk mikrofon med cardioid kommer i en robust, all-metall rom, gjør det svært motstativdyktig mot mobiltelefon forstyrrelser. HandMic Digital tilbyr alle fordelene som brukere har begynt å forvente fra typiske Sennheiser mikrofon: god lydkvalitet og tilstedeværelse, høy feedback avvisning og utmerket undertrykkelse av håndtering og vind bråk. En Apogee A/D-omformer og pre-amp oversette disse kvalitetene til den digitale verden.

Produktreferanse: 71982

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Sennheiser HandMic Digital dynamisk mikrofon bruker en velprøvd Sennheiser Cardioid kapsel som er montert å undertrykke håndtere støy. Det gir lydkvalitet for tale, vokal og instrumenter, mens sikrer utmerket tilstedeværelse og gjennom høy ambient støy.

HandMic Digital kan brukes med felles media produksjon programmer og programmer, som filmatisk Pro Luci Live, Periscope, Logic Pro X, Final Cut Pro, Adobe Premiere, Pro Tools, GarageBand og Apogee MetaRecorder. Via de medfølgende kablene, kan HandMic digital koble direkte til USB innganger eller lyn kontaktene iOS enheter. En mikrofon klemme og en solid bordstativ er inkludert også.

"Brukere er stadig stole på sine mobile enheter for opptak av tale og vokal," "men kvaliteten på innebygde mikrofoner etterlater mye å være ønsket prosumers og profesjonelle likt. Dette er grunnen til at vi har laget den HandMic digital, som tilbyr alle fordelene ved et Sennheiser dynamisk håndholdte, noe som gjør det til en ideell, lett-å-bruk verktøyet å oppgradere lyden. Det er et steg videre i våre pågående samarbeid med Apogee Electronics." - Achim Gleissner, Commercial Manager Sennheiser ’ s kringkasting og Media business.