Yamaha EMX312SC strømdrevet mikser

kr 3 852 Utsalgspris kr 4 610 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Yamaha EMX312SC drevet Mikser

Yamaha EMX312SC strømdrevet mikser

- detaljer

Integrerte løsninger for overlegen bor lyd. Topp kvalitet effekter og GEQ på alle modeller, i tillegg til komprimering på EMX512SC og EMX312SC. Velg 500, 300 eller 200 watts stereo utgangseffekt i en bærbar felttype-mikser.

Produktreferanse: 7625

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Erfarne musikere, artister, høyttalere og club operatører vet betydningen av en høy kvalitet lyd system med de riktige funksjonene og ytelsen til å levere sin lyd. Hvor mobilitet og bekvemmelighet er viktige kriterier, et system basert på en høy ytelse Yamaha EMX-serien drevet mikser er definitivt veien å gå. I en integrert, bærbar enhet du har en mikser å kombinere og balansere din mikrofon og instrument og linje kilder, effekter for å forbedre og polere overvåke dine lyd og kjøre hovedtalerne og selv høyttalere. Men det er langt nær hele historien - Yamaha EMX-serien powermiksere tilbyr en rekke funksjoner som lar deg mikse, behandle og levere lyden med maksimal kvalitet og kreativ kontroll - og, selvfølgelig, det enestående Yamaha lyd.

Alt-i-ett for enkel betjening og raskt oppsett

Den EMX-serie powermiksere integrere mikser, effektforsterker, grafisk EQ og digitale effekter i en kompakt, flyttbar enhet. Ikke behov for kompliserte oppsett og ledninger - bare koble til og spill! Hele systemet er optimalisert, så det er lett å få god lyd overalt.

Overlegen lyd gjennom møysommelig Design og delutvalget

Delutvalget er avgjørende for å få best mulig lyd Yamaha reservedeler ingen forsøk på å velge best. Kritisk hodet forsterker krets, bruker for eksempel spesielle støysvak chip motstander som settes på en tynn film av nichrome for nøyaktig, støyfri reproduksjon. Forsiktighet er også tatt i å legge ut systemets jording og kretsene i å sikre at ingen uønsket støy eller forstyrrelser forringer kvaliteten på lyden.

Intuitiv, funksjonelle kontroller og tilkobling

Delen mikser tilbyr totalt 12 innganger i en meget allsidig konfigurasjon: kanaler 1 til 4 er mono mikrofon eller linjeinnganger, kanaler 5/6 og 7/8 kan fungere enten som mono mikrofon/linje innganger eller stereo linjeinnganger og kanaler 9/10 og 11/12 stereo linjeinnganger. Kontakter tilbys også for tilkobling til eksterne forsterkere og -effekt prosessorer. Stereokanalene 9/10 og 11/12 inkluderer phono-plugger for direkte tilkobling av CD-spillere eller andre musikk avspillingsenheter, som 3-bånds kanalen equalizere kan brukes som kreves. Det finnes også to 7-bånds grafisk equalizere som kan brukes til å samsvare med høyttaler og/eller rom svar for optimal lyd.

Innebygd SPX effekter

Yamaha SPX effekter er anerkjent som noen av de fineste tilgjengelige for både opptak og live lyd. Den EMX-serie powermiksere har en SPX effekt prosessor innebygd, levere ekstraordinære effekt kvalitet med 32-biters prosessering. 16 effekt programmer med justerbar parametere gir deg topp kvalitet digital reverb, echo, delay, modulasjon og forvrengning.

Høy effektivitet Power forsterkere

For å gjøre EMX-serien powermiksere lys og håndterbare, power forsterkere brukes må være ekstremt effektiv samtidig som overlegen lydkvalitet. Faktisk EMX power forsterkere er bemerkelsesverdig effektivt, levere høy effekt med relativt lavt strømforbruk og varme generasjon. Samtidig gir de enestående lydkvalitet med utmerket transient respons og lav forvrengningen. Power output fra alle modeller er ganske imponerende: 500W + 500W fra EMX512SC, 300W + 300W fra EMX312SC, og 220W + 220W fra EMX212S.

Lett, praktisk Design

I EMX serien betyr ikke redusert vekt redusert ytelse. Kabinettet er dannet av en spesiell lettvekt-men-robuste materiale, mens en bytte strømforsyningen leverer alle ren kraft systemet må. Forsterkeren seg har også blitt forbedret for enestående, ekstra høy effektivitet og pålitelig ytelse. Den kabinett designen gjør normal eller vinklet plassering for forbedret synlighet og tilgang.

Kompromissløs pålitelighet og sikkerhetsstandarder

Den EMX-serie powermiksere ikke bare oppfyller verdensomspennende sikkerhet og elektromagnetisk standarder, men de er også underlagt mer enn seksti strenge interne Yamaha tester som garanterer høyest mulig nivå av pålitelighet.

Tvungen luft holder systemet kjølig selv i vanskelige forhold

Luftstrømmen kan bli svekket når en powermikser rackmontert, og direkte sollys i utendørs applikasjoner kan heve temperaturen for farlige nivåer. Den EMX-serie miksere har en tvungen luft kjølesystemet som er spesiallaget for hver modell å sikre pålitelig drift og høy ytelse selv under vanskelige forhold.

Ny kompressor krets på EMX512SC og EMX312SC

Hver mono input kanal på funksjonene EMX512SC og EMX312SC en kompressor krets som lar deg oppnå den ideelle graden av komprimering med en enkelt knute. Definere optimal komprimering for en kilde er vanligvis en komplisert prosess, men denne unike kompressor gjør det enkelt å oppnå "musical" komprimering for forbedret vokal eller lyd.

Praktiske verktøy funksjoner

Yamaha FCL (feedback kanal finne) systemet gjør finne og eliminering av feedback enklere enn noensinne. FCL indikatorer på hver input kanal angir hvilken kanal feedback er oppstått, slik at du kan identifisere den visuelt og justere nivåer eller EQ som kreves. En annen praktiske funksjoner er en Standby-bryter som demper kanaler 1 til 8, slik at, for eksempel etter øvelse eller mellom sett du kan dempe utøveren innganger 1 til 8 uten å endre fader innstillinger, mens stereo innganger 9 til 12 forblir active for bakgrunnen musikkavspilling. Det er enda en footswitch kobling som godtar et valgfritt FC5 footswitch effekt på/av kontroll.

Yamaha høyttaler behandling

Yamaha høyttaler behandling gir optimalisert samsvarer med Yamaha konsert Club serien, BR serien eller AX høyttalere, for ren, solid reproduksjon som vil levere musikk med maksimal effekt.

Power forsterker modusvelgeren

Strømbryteren amp modus lar de interne makt forsterkerne konfigureres på en rekke måter. En enkelt bytte innstillingen lar deg angi ideelle main og utgang skjermkonfigurasjon for programmet.

Valgfri Rack Mount Hardware

EMX-serien miksere kan enkelt rack-monterte ved hjelp av den valgfrie RK512 rack-monteringssett.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.