Yamaha MSR100 drevet PA høyttaler (Single) - B-lager

kr 2 708 Utsalgspris kr 3 577 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Yamaha MSR100 drevet PA høyttaler (Single) - B-lager

- detaljer

Multi-Purpose MSR100 drevet høyttaleren er liten og lett, men genererer nok av ren, full lyd. Dens kompakt og allsidig design gjør at den kan fungere som en personlig scene skjerm; en verktøyet høyttaler for elektroniske trommer, keyboard, gitar og vokal eller en småskala noe PA-system.

Bildet er kun - prisen er per høyttalerVær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 77889

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

All-around utøver

MSR100 fyller mange lydforsterking og scene skjerm trenger en rimelig, lett pakke. Som en mikser, effektforsterker og høyttaleranlegg kombinert i én enkelt, kompakt enhet, er det perfekt for små begivenheter og club spillejobber. Bland i en CD-spiller, rytme maskin og/eller keyboard med stemmen - alt uten behov for en egen mikser eller effektforsterker. Og siden den er laget av Yamaha, MSR100 gir høy kvalitet ytelse du trenger med eksepsjonell lette-av-bruk og pålitelighet.

Høy effekt, flott lyd

100-watts effektforsterker innebygd i MSR100 leverer masse produksjon, slik at du skal bli hørt med hele det dynamiske spekteret og klarhet. Denne spesialdesignet forsterkeren er optimalisert for bruk med delen høyttaler i MSR100 å gi deg absolutt klareste og reneste lyden mulig. En 8" Custom woofer håndterer den low end, mens en 1" ren titanium membran komprimeringsdriveren leverer høye frekvenser. Hornet av MSR100 gir en bred 90 ° X40 ° lyd spredning for optimal publikum dekning.

Allsidig mikser og tilkoblinger

En enkel, men effektiv mikser bygget inn i baksiden av hver enhet tilbyr 3 innganger med master EQ for presis lyd kontroll. 1 XLR inngangen passer nesten alle mikrofon eller Line inngang (med en - 50dB / 4dB pad bytte), mens Line kilder kan tilkobles via telefonkontakt inngang 2 og 3 inngangene. Dette gjør MSR100 perfekt for små hendelser og club gigs. Naturligvis hver input har sin egen kontroll, total produksjon. To-bånds EQ - høyt og lavt - gir deg ytterligere kontroll over siste lyden. En praktisk CLIP-indikator varsler deg når inngangssignalet er for høyt, slik at du kan unngå forvrengning. For større begivenheter, kan den MSR100 spesielle LINK ut jack brukes til å koble flere enheter og utvide dekningen lyd.

Alternativer for fleksibel plassering

MSR100 er kompakt, lett og klar til å gå hvor som helst du går. Foruten en innebygd håndtaket kan sin særegne design du stå enheten oppreist for konvensjonelle lydforsterking, eller legge den på høykant vinklet for bruk som en gulvet skjerm. MSR100 er så robuste som det er allsidig, med en slitesterk polypropylen kabinett som stativ opp til påkjenningene av veien. Forskjellige monteringsvalg også la deg stoppe den fra taket, knytter det til en vegg eller selv trygt stable flere enheter på gulvet.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.