iOgrapher Case for iPhone 6 Plus/6S Plus - Åpnet Boks

kr 554 Utsalgspris kr 625 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Slå iPhone til et profesjonelt kamera.
  • Konstruert av høy styrke polykarbonat.
  • To monterer For eksterne utstyret.
  • Stativ veggfeste For stabilisert skudd.
  • Passer en rekke 37 mm objektiver

iOgrapher Case for iPhone 6 Plus/6S Plus - Åpnet Boks

- detaljer
IOgrapher Case for iPhone 6 Plus/6S Plus er en allsidig film sak konstruert fra høy styrke polykarbonat for maksimal holdbarhet. Dette alle formål film koffert er den ideelle følgesvennen for aspirerende fotograf eller filmskaper, gir deg en holdbar sak som du kan montere en rekke 37mm objektiver til for en variert blanding av ser fra fisheye linser til makro-objektiver for extreme nærbilder. Kofferten har også to ekstra mounts for tilkobling av eksterne enheter som mikrofoner og lys. I tillegg håndterer siden hjelp til å gi stabilitet når du er i bruk.

Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 79569

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Allsidig film koffert

IOgrapher Case for iPhone 6 Plus/6S Plus er en svært allsidig sak designet for håper filmdokumentarist og fotograf. Høy styrke film koffert er perfekt for en rekke applikasjoner, slik at du kan foto og video ferdigheter takket være de allsidige monteringsalternativer. Objektivfatningen er perfekt for å feste en rekke 37mm linse inkludert fisheye og bredt linser samt makroer for extreme nærbilder. Solid håndtak på hver side av koffert gjør det enklere å få en stabil skudd. Du kan også montere din iPhone for serieopptak takket være innebygd stativ montere på bunnen av koffert, for bedre stabilitet.

Robust og holdbar bygging

IOgrapher koffert også designet for å være svært holdbar samt sterk, med dens høy klasse polycarbonate rettssak å kunne tåle alle skyting miljøer. I tillegg til sin holdbar konstruksjon har koffert også en rekke monteringsalternativer takket være sin tre innebygde mounts. Disse festene kan brukes til å feste en rekke utstyr fra lys til lyd utstyr som mikrofoner. Med sitt brede utvalg av monteringsalternativer og robust konstruksjon er iOgrapher koffert det ideelle valget for håper filmdokumentarist eller fotograf.

Funksjoner

  • Ideelle for å hoppe fra amatør til mellomliggende filmproduksjon
  • Designet for iPhone6/6S
  • Høy styrke polykarbonat ramme tåler noen opptak miljø
  • To monterer for eksterne enheter som mikrofoner eller belysning
  • Patentert håndtere systemet på begge sider

Merk: Bildene er bare for referanse, iOgrapher koffert omfatter ikke linser, lyd utstyr eller iPhone.