Pearl Trommer

Gear4Music.com

Pearl's oppdrag, siden 1945, har vært å være best: å ha kvalitet, funksjonalitet, holdbarhet og kvalitetslyd. Pearl's forskning er kompromissløs når det gjelder jakten på å være best. De er fast bestemt på å utforske nye og avanserte materialer for skaller og innovative måter av shell-making teknikker (som deres Superior skall teknikk) er ubøyelige og vedvarende. View All Information

Pearl bestselgere

Første 11 produktvisninger

Om Pearl

Pearl er en av verdens ledende produsenter av akustisk trommesett og percussion instrumenter. Deres prosjektpakker brukes av noen av de største navnene i drumming verden strekker seg alle musikalske sjangere fra Joey Jordison metall antrekk Slipknot til Chad Smith funk rock antrekk Red Hot Chili Peppers.

Gear4music.com.com lager et stort utvalg av Pearl drums som den berømte Pearl Forum trommesett, beskrevet som de beste på startnivå tromme settene i verden, Pearl's Rhythm Traveler prosjektpakker, kjent for sine bakken-bryte konsept som en øving og gigging kit og Pearl visjon og mesterverk trommesett ideelt for mellomliggende opp til profesjonell drummers.