Sabian

Gear4Music.com

Grunnlagt i 1981, trodde Bob Sabian drummers fortjente bedre cymbaler. Sette opp produksjon i Canada, begynte han å utforme sin nå legendariske og voksende område av Sabian cymbaler. I dag har Sabian cymbaler, et omfattende utvalg dekker en større enn noensinne utvalg. På Gear4music.com vi vet hver cymbal-serie har sin egen unike sound og fordeler, dette er grunnen til at vi har et stort utvalg av Sabian produkter på lager på de laveste prisene. View All Information

Sabian bestselgere

Første 5 produktvisninger

Om Sabian

Fra moderne til vinhøst brukes Sabian cymbaler i nesten alle musikksjanger, av noen av de største navnene i trommer. Sabian er alltid det første valget for ledende drummers som Chad Smith, Mike Portnoy, Dave Weckl, Neil Pert og mange fler.

Sabian strever for å skape cymbaler og lyder som er rett for deg og hva du gjør. Populære cymbaler som B8 cymbal serien er verdensledende serien for kvalitet bronse cymbaler til en svært tilgjengelig pris, tilbyr bronse kvalitetsdesign, tett og lyse lyd. Alternativt tilbyr Sabians XS20 serien, midten av pris punkt bronse cymbaler populære modeller og lyder.

Sabians AAX området tilbyr et alternativ til sine berømte bronse cymbal-serien med sin nyskapende dynamisk force design, levere en glitrende moderne lyse lyd, mye brukt for studio og scene ytelse av rock og metall drummers likt. I dag Sabians omfattende utvalg av cymbaler dekke en større enn noensinne utvalg av nyskapende cymbaler.