Effekter prosessorer

Effekter prosessorer utformet for live applikasjoner varierer fra reverb og forsinkelser til flere effekter. Fra små solo akustisk forestillinger til full bandet konserter er lydeffekter et viktig verktøy for musikere og ingeniører å legge den siste finpussen til en blanding og gi den nødvendige følelsen.

Vis all informasjon

Mest populære effekter prosessorer

Første 36 produktvisninger

Om Signal Prosessorer

Effekter-prosessorer er utbredt i et opptaksstudio i innlegget produksjon for innspillingen vokal, gitar, bass, trommer, keyboard og andre instrumenter. Med effekter som strekker seg fra subtile endringer for å fullføre endringen av lyden i en dramatisk måte.

Forskjellige effekter fra reverb, forsinkelse, kor, flens og mye mener mer det er ingen ende til ulike toner og lyder som du kan opprette i studio. På Gear4music.com.com vi vet at musikere tilstrebe å lage sin egen unike sound og teknikker. Med dette i bakhodet, vi har et stort utvalg av signal prosessor effekter enheter fra ledende produsenter og godt kjent effekter enheter som Signal Prosessor Alesis MicroVerb 4, utformet for å gi et bredt utvalg av stor-lyd, lett-å-bruk effekter for studioer og ingeniører likt.