Steinberg Cubase utdanning

Gear4Music.com

Gear4music er en Steinberg anbefalt utdanning forhandler

Vår ekspert kunnskap, forståelse av pedagogiske krav og utmerket kundeservice gitt oss en av svært få anbefalt Steinberg forhandlere i Storbritannia. Slik plasseres vi unikt for å veilede og støtte deg med Cubase pedagogiske kjøpet. View All Information

Steinberg Cubase Pro 9 For pedagogisk bruk

Første 1 produktvisninger

Steinberg Cubase Pro 8.5 For pedagogisk bruk

Første 0 produktvisninger

Steinberg Cubase Artist pedagogisk versjon

Første 1 produktvisninger

Steinberg Elements 8 For pedagogisk bruk

Første 1 produktvisninger


Steinberg UR Audio interface

Registrere hvor som helst med Steinbergs UR USB Audio interface. Gjeldende utvalg av UR interfaceene har Yamaha verden berømte D-PRE preamper, et MIDI-interface, 192 kHz samplingsfrekvens innkapslet i en uslåelig skall med en Kensington-lås for ekstra sikkerhet. Alle hardware enheter sendes klar til opptak med allmektig Cubase AI og grunnleggende FX Suite (ikke inkludert med UR22). Steinberg interface gir perfekt integrasjon med alle Steinberg produkter og arbeide med alle store musikkprogrammer.

Steinberg UR interface

Første 2 produktvisninger

Cubase-komplett klasserommet løsningen

Opprette score og kabel ark i minutter

Avansert notasjon funksjonalitet kombinert med VST uttrykk og HALion Sonic SE resultatet i score ser bedre og høres ut som den virkelige tingen. Det er enkelt å legge inn musikk i vinduet score-studenter kan bruke et keyboard, gitar, fiolin, iPad eller selv synge melodien og åpne den opp direkte i vinduet score.

Komponere med letthet

Global akkord spor funksjonen Cubase er en komposisjon åpenbaring. Studentene får den kraftige akkord Assistant for å generere alt fra enkel pop til komplekse jazz til klassisk geni. I akkord-hjelperen tar opp rollen undervisning og gir akkord forslag basert på en rekke teknisk riktig muligheter. Den har en kompleksitet glidebryteren slik du sjangeren, hvor langt fra hjemmet du vil gå og om returneres. Du kan endre akkorder for et helt prosjekt ved å klikke på knappen og harmonisere innspilte vokal og skrive dem ut i vinduet score med tekster under. Akkord sporet gjør den tekniske siden av sammensetning praktisk og morsom-det er et klasserom nødvendighet.

Cutting Edge lyder og produksjonsverktøy

Lydene som kommer i boksen er en umiddelbar suksess, med over 3000 forskjellige orkestrale, verdensmusikk, pop, rock og jazz instrument lyder, 69 forskjellige profesjonelle FX prosessorer og tusenvis av instrument og lyd forhåndsinnstillinger-alle utviklet av ledende fagfolk, inkludert Allan Morgan som har jobbet med artister som Nine Inch Nails og Taylor Swift.

Den nyeste musikk teknologien på fingertuppene

Skrive, notating, innspilling, miksing og mastering har aldri vært mer tilgjengelig. Cubase tilbyr full fleksibilitet over hele prosjektet. Du kan dra og slippe fra vinduet til vinduet, TRANSPONER audio og MIDI, hastigheten og bremse ned et spor, trekke i instrumentet uttrykk og uttrykk, synge melodien rett inn score, selv samarbeide og registrere studenter og kunstnere på den andre siden av verden i sanntid VST koble SE.

Steinberg mener at Musikkpedagogikk skal være tilgjengelig for alle slik de har gjort det mulig å laste inn samme Cubase prosjekt i Cubase, Cubase Artist og Cubase (funksjoner deaktiveres på Artist-og elementer, men prosjektet vil fortsatt spille). Denne funksjonen tillater studenter å fortsette arbeid utenfor klasserommet Cubase AI eller elementer.

Kontakt Gear4music for mer informasjon på å bli et treningssenter, eller organisere en Steinberg skole besøk slik at du kan ta en nærmere titt på Steinberg utdanning produkter.