Fioliner

Våre fioliner spenner over et stort spekter av merkevarer, priser og størrelser. Vi har et stort utvalg fioliner fra topp-produsenter, inkludert Yamaha & Stagg, samt at vi produserer våre egne populære Gear4music-fioliner. Vi har arbeidet utrettelig for å utvikle og finpusse et utvalg av kvalitetsfioliner til meget tilgjengelige priser, og vi er nå en av de ledende fiolinforhandlerne i Europa.

Vis all informasjon

Mest populære Violins

Første 29 produktvisninger

Violin Informasjon

Fiolin historie:

Selv om fioliner har eldgamle opprinnelse, fått de det meste av deres moderne egenskaper fra Luthiers i 1500 Italia, hvor maskinen var en viol i stedet for dagens fiolin. Det var ikke før barokken som fiolin begynte å blomstre med respektert komponister som Antonio Vivaldi og Johann Sebastian Bach bruker fioliner i mange av sine komposisjoner. Siden da fiolin har fått mye kjærlighet og respekt fra hele verden som både en konsert og solo instrument. Fioliner nå spilles av musikere i en rekke musikalske sjangere inkludert klassisk, jazz og folkemusikk.

Fiolin er en fire-strengeinstrumenter akustisk instrument som spilles med en bue. Det leder streng familien av instrumenter som har bratsj, cello og kontrabass. Lyd genereres vanligvis ved hjelp av baugen, som består av en pinne med en stripe av hest hår. Men det er mange andre teknikker som harpeimiterende (plucking med strengene) å nevne én, er bruk bue (eller arco) den vanligste måten å spille instrumentet. Rosin er gnidd på bue håret å sikre dens glatt progresjon over fiolin strenger og opprette nødvendige resonans.

Finn riktig størrelse fiolin er avgjørende for komfortabel avspilling. Den beste måten å måle dette skulle holde armen ut rett og måle avstanden fra halsen til håndleddet.