Bach Flygelhorn Gig Bag, syntetiske

kr 1 019 Utsalgspris kr 1 413 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Bach enkelt Flygelhorn Gig Bag, syntetisk.
  • Mange bære håndtak.
  • Lett Design.
  • High Impact skum.
  • Syntetiske ytre & bomull fløyel indre.

Bach Flygelhorn Gig Bag, syntetiske

- detaljer

Denne topp kvalitet Bach Flugel Horn Gig Bag er et fantastisk valg for reiser musiker. Inkludert en slagfast skum og mange bære håndtak er denne koffert alt som en Flygelhorn spiller kunne noen gang nød.Produktreferanse: 37100

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Profesjonell Design

Syntetisk materiale brukt på denne vesken gir en sterk og robust måte å transportere en Flygelhorn rundt. Dette kombinert med bomull fløyel interiør, gjør det en topp kvalitet gig bag for kresne utøver.

I tillegg til dette er det også svært holdbar og langvarig. Alle montering har blitt laget av metall, og trykk deretter piggdekk i å plassere. Dette gjør det slik at posen vil vare i lang tid. Med høy tetthet skum betyr at koffert er svært slagfast, å sikre at alle Flygelhorn vil forbli trygg i denne vesken.

Lett å transportere

Bach gig bag inkluderer også bæreremmer og et bærehåndtak, noe som gjør det enkelt å transportere den Flygelhorn til øving og konserter både med minimal innsats. Alle deler av stroppene er gjort til en premium kvalitet til å opprette en langvarig bag. I tillegg til dette er en Raincape inkludert for å beskytte det fra delene.