Concertina fra Gear4Music, C/G - Åpnet Boks

kr 2 059 Utsalgspris kr 2 599 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Kompakt Instrument siv.
 • Nøkkelen av C og G.
 • 30 knappen System.
 • Anglo stil.
 • Inkluderer justerbare hånd stropp og bærer Bag

Concertina fra Gear4Music, C/G - Åpnet Boks

- detaljer

Concertina fra Gear4Music i nøkkelen av C og G er en kompakt versjon av et trekkspill med knapper på hver side av apparatet. Egnet for tradisjonell klassisk og folkemusikk musikk, denne 30 Merk Anglo stil concertina har en autentisk lyd som prosjekter også. Concertina omfatter også to justerbare hånd stropper og en solid treramme. Også med concertina er en liten deg bag.Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 79110

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Anglo stil Concertina

Gear4music concertina inneholder Anglo, som er mest vanlig i dans og musikk som shanties, irsk og Morris musikk. Two Notes kan opprettes fra den samme knappen avhengig av om belgen er presset eller trukket. Kan utøveren til å spille en melodi i høyre hånd og spiller akkorder venstre.

Autentisk lyd

Denne concertina er en passende akkompagnement til mange danser og for orkestre. Belgen på instrumentet opprette en virkelig kontrast i volum og tone, betyr det høres enda høyest av ensembler. Lyden fra Gear4Music concertina er veldig autentisk, betyr det vil gli inn til alle Kaufmann lett.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Kroppsmateriale: Imitert rosentre
 • Nøkkel: C og G (skyve eller trekke avhengige)
 • Antall tangenter: 30
 • Stil: Anglo
 • Stropper: Fullt justerbar, skinn
 • Bag: Polstret stoff Zip Bag

Gear4music - en revolusjon i konkurransedyktige priser, høy kvalitet og utstyr.

Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden til å utvikle vår egen linje av musikkutstyr. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

Ved hjelp av vår mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Arbeide tett med nøye utvalgte produsenter, forsøke vi å produsere pålitelige, flott lyd instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Våre musikalske utstyr er gjort til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet opp av våre standard 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.