Conn-Selmer PTS380V ' Premiere Bb tenorsaksofon, Vintage Finish - Åpnet Boks

kr 20 807 Utsalgspris kr 32 272 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Conn-Selmer Premier tenorsaksofon.
 • Egnet for mellomnivå og avanserte spillere.
 • Justerbar mekanismer og Tangenter.
 • Lakkert Finish.
 • Inkluderer hardcase og munnstykke

Conn-Selmer PTS380V ' Premiere Bb tenorsaksofon, Vintage Finish - Åpnet Boks

- detaljer

Denne Conn-Selmer PTS380V saksofon er redesignet for å opprette en gamle skolen saksofon ser tilbake til lydene av saksofon fra fjoråret mens innlemmer det med moderne teknologi og kompetanse. Denne unike blandingen gir et instrument som både høres flott og spiller uanstrengt.Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 77386

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Kjente og anerkjente merkevaren

Conn, et selskap med 80 år med erfaring design og produksjon saksofoner har nylig slått seg sammen med Selmer USA, en av verdens ledende og mest anerkjente treblåseinstrumenter produsenter i verden å gjøre Conn-Selmer merke instrumenter. den kollektive erfaringen med begge selskapene har resultert i noen av de fineste instrumentene rundt i øyeblikket.

Gamle lyd, ny teknologi

Tenorsaksofon Conn-Selmer Premier tilbyr en lyd mer vanlig til eldre stiler av saksofon ytelse. Det har blitt designet med en litt høyere motstand gjennom halsen og kroppen som gjør at en mer kontrollert ytelse i forhold til sine moderne motstykker. I tillegg til dette tilbyr det også stor allsidighet slik at utøveren å spille alle typer sjangere med minimal innsats. Gjennom ny teknologi og bedre materialer er dette en lang levetid og holdbar instrument som du ville ønske fra et moderne instrument.

Gjennomtenkt mekanismer

Omsorg og oppmerksomhet på detaljer har gått i design og produksjon av Conn-Selmer PTS380 å tilby en fleksibel instrument som tilfredsstiller alle spillere. Justeringsskruer på Front F, G #, høyre stabel og lav C# kombinert med en justerbar høyre tommel resten gir spilleren å utføre sine spesifikasjoner. Metall resonatorer på behandlet skinn pads gir en kraftig lyd helt gjennom kroppen. Mekanismene selv har vært litt komprimert for å muliggjøre raskere og mer effektiv spiller.

Unlacquered ferdig

Unlacquered finish på saksofon gir en vintage utseende som er blitt svært populært blant mange av de beste spillerne i øyeblikket. Dette finish blader messing ubehandlet som over tid og med bruk blader til lommer av tarnishing, gi den vintage se på apparatet.

Vurderinger

"Conn-Selmer Premier 380 bygget av en gammel skole hjerte og mange moderne funksjoner ikke bare for en eldre generasjon, men også for nå og generasjoner framover. Den beste moderne tenorsaksofon som jeg noensinne har spilt!" Ledende Jazz saksofonist, Courtney furu

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Kroppsmateriale: Gul messing
 • Kropp Finish: Unlacquered overflate, gravert Bell og kroppen
 • Justeringsskruer: Ahead F G #, høyre stabel og lav C
 • Tommelen hviler: Metall, høyre justerbar
 • Pads: behandlet skinn med metall Resonators
 • Key: Bb

Tilbehør inkludert

 • Koffert: Hardt støpt sak
 • Munnstykke: Conn Selmer Tenor saksofon munnstykke