Coppergate Professional eufonium fra Gear4Music - Åpnet eske

 • Video 1
kr 7 609 Utsalgspris kr 9 088 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Gul messing og Cupronickel slides.
 • Kompenserende 4 ventil eufonium.
 • Main Skyv Tuning utløser.
 • Beskyttende vakt Plate.
 • Inkluderer hardcase og munnstykke

Coppergate Professional eufonium fra Gear4Music - Åpnet eske

- detaljer

Coppergate Professional eufonium er et ideelt instrument for kresne musikere. Med en utmerket viktigste tuning lysbildet utløse, lysbilde beskyttelse plate, 4 ventil kompenserende system og en gul messing kropp, dette føles og høres fantastisk. Eufonium kommer som en komplett pakke med munnstykke og hardcase.Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 79204

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Main Skyv Tuning utløser

Coppergate Professional eufonium inkluderer en tommel utløser som opererer tuning lysbildet, som fungerer på samme måte at valve utløser og slides gjør på en Kornett eller trompet. Dette er svært nyttig for finjusteringer notater under forestillinger, spesielt i de høyere registeret som er utsatt for intonasjonen saker på Barytons.

Beskyttende vakt

Denne eufonium inkluderer en justerbar plate som festes over tuning lysbildet. Dette beskytter mot lysbildene blir slått inn eller ut under forestillinger og hindrer også hoveddelen av apparatet får riper ved belter eller knapper, dermed holde maskinen i perfekt stand.

4 ventil kompenserende System

Coppergate Professional eufonium har en kompenserende system, som hjelpemidler tuning ved å kanalisere luftstrømmen gjennom instrumentets alternativ ventiler. Dette gjør ikke bare maskinen enklere å spille, men også forbedrer tuning. Maskinen har også en side action 4 ventil, som er tilsvarende som ventiler 1 og 3. Dette forbedrer også tuning av lavere notater ved å ha et separat tuning lysbilde.

Alt du trenger

Eufonium komme ikke bare på sin egen. Inkludert med dette instrumentet er et munnstykke som gjør det mulig å få spille rett fra esken. I tillegg til dette, har en Hardcase vært inkludert, betyr apparatet kan lagres og gjennomført trygt.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Kroppsmateriale: Gul messing
 • Skyv materialet: Cupronickel
 • Instrument Finish: Klar lakk
 • Bell Diameter: 300 mm (11.8")
 • Bar Diameter: 16 mm (0, 630″")
 • Ventiler: 3 x topp stempelet, 1 x Side stempelet, rustfritt stål
 • Nøkkel: Bb/F

Tilbehør inkludert

 • Koffert: Lightweight koffert
 • Munnstykke: Stor bar, egnet For Euphoniums

Coppergate Messingblåseinstrumenter fra Gear4Music

Messing området ble lansert i 2007 fra Gear4Music.com og er

oppkalt etter den historiske gaten innenfor Yorks bymurer. Som en gate berømt for sin arv Viking håndverk, uttrykker Coppergate navnet de samme prinsippene av dyktighet og tålmodighet

det går i hvert Coppergate instrument.

Coppergate Messingblåseinstrumenter er elegant og raffinert. De håndlagde nøyaktige spesifikasjoner og de tilbyr et profesjonelt nivå av kvalitet og spillbarhet. Et område som dekker trompeter, kornetter, tenor og baryton og franske horn, Barytons, tromboner og tubaer, Coppergate tilbyr et variert utvalg av premium messing instrumenter som gjør utøvere til å gå til neste nivå av musikk.

Coppergate instrumenter tilbyr kraft og projeksjon som beholder sin avrundet tonale karakter, noe som gjør dem til et valg instrument for kresne musiker. Blander tradisjonelle montering teknikker med moderne produksjonsteknologi, Coppergate fra Gear4Music messing instrumenter tilbyr et enestående nivå av kvalitet og stabilitet.