Rosedale Bass fløyte fra Gear4Music - B-lager

kr 14 167 Utsalgspris kr 16 347 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Stor Instrument For skoler og orkestre.
 • 30 mm Diameter kroppen.
 • Sølv Headjoint.
 • Perfekt For dobling oss spillere.
 • Inkluderer Case og tilbehør

Rosedale Bass fløyte fra Gear4Music - B-lager

- detaljer

Rosedale Bass Seljefløyte fra Gear4Music kombinerer et vell av avanserte funksjoner og en klassisk design å gi deg en svært spillbare instrument til en banebrytende pris. Med en distinkt dempet tone og en sterk dynamisk tilstedeværelse i nedre register er dette et fantastisk tillegg til noen dobling treblåseinstrumenter spillere samling, til en pris som ikke bryter den banken.Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 79628

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den perfekte tillegget til samlingen din fløyte

Fantastisk kvalitet instrumentet tilbyr en mulighet til å legge til samlingen din fløyte, uten å bruke for mye. Ideell for spillere fordoblingen fløyte treblåseinstrumenter deler, dette er perfekt for orkester spiller eller fløyte ensembler. Dette instrumentet gir god valuta for pengene, og er perfekt for skoler, enkeltpersoner og orkestre både.

Materialer og utførelse

Laget av sølv belagt cupronickel, har kvalitet instrumentet en 30mm kroppen diameter, gjør det enklere å spille enn større modeller, perfekt for yngre spillere. Med en varm og dempet tone, med sterk dynamikk i nedre register, høres denne fløyte flott ut i alle situasjoner. Dette er en flott mulighet til å eie en sjeldnere fløyte uten å bruke for mye.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Kroppsmateriale: Curponickel
 • Kropp Finish: Sølv belagt
 • Pads og kilder: franske materialer
 • Headjoint: Sølv belagt

Tilbehør inkludert

 • Koffert: Hardt skum bærebag
 • Tilbehør: Pusseklut og Rod

Rosedale folkeinstrumenter fra Gear4Music

Dette rekke Teemu ble lansert i 2007 fra Gear4Music.com og tar sitt navn fra et unikt område av North Yorkshire Moors. Produkter omfatter pikkolofløyter, fløyter, saksofon, klarinetter og Oboer, som er bygget til en profesjonell standard.

Rosedale folkeinstrumenter er ideelle for ambisiøse spilleren med kresne smaker, i tillegg til studenter som ønsker et flott lyd instrument. Hvert Rosedale instrument er laget for hånd, gir profesjonell spillbarhet og kvalitet samtidig som de beholder en konkurransedyktig pris.

Disse instrumentene kombinerer tradisjonelle teknikker og kunnskap med moderne innovasjon. Med overlegen bygge kvalitet og professional er ferdig, Rosedale instrumenter er bygget til nøyaktige spesifikasjoner. Vårt utvalg av middels til profesjonelle Rosedale folkeinstrumenter fra Gear4Music har vist seg for å heve bar musikkinstrumenter til neste nivå.