Vandoren Masters CL4 munnstykke oppgraderingspakken, sølv

kr 1 360 Utsalgspris kr 1 602 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Vandoren Masters CL4 munnstykket.
  • Vandoren Masters M/O ligatur sølvplate og Cap.
  • Klassisk munnstykke oppgradering til bruk med hardere siv.
  • Passer for alle Bb klarinett spillere

Vandoren Masters CL4 munnstykke oppgraderingspakken, sølv

- detaljer

Den Vandoren CM60048 Masters CL4 klarinett munnstykket er et allsidig og fleksibel munnstykke som kan brukes av alle typer utøvere fra nybegynnere til profesjonelle. En kombinasjon av et relativt lite tips åpning og en større mot lengde opprette en fantastisk tone som er spennende og musikalske.

Produktreferanse: 67082

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Masters serien munnstykker

CL4 tilbyr en stor mengde fleksibilitet med et lite tips åpningen av 1,10 cm bred. I tillegg til dette hjelper det lang mot for å produsere en dypere tone og et stort utvalg. Totale lyden fra munnstykket er levende og spennende stund holder en godt avrundet tone.

Om Vandoren Masters utvalg talerør

Masters rekke klarinett munnstykker er ekstremt allsidig og tilpasse seg alle scenario av ytelse. De er ekstremt gratis-blåser munnstykker som bryte mugg fra standard restriktiv og tradisjonelle talerør. Foruten å være gratis-blåser, de er også uttrykksfulle og tilbyr en spennende og musikalske tone. Talerør er egnet for alle spectrums utøvere: fra student alle veien gjennom til profesjonelle.

Vandoren M/O Masters Bb klarinett ligatur

Vandoren M/O Bb klarinett ligatur består av en lett konstruksjon med en skrue-system som gir sikker trangt mens rørblad å vibrere fritt. Dette gir optimal vibrasjoner av rørblad som resulterer i et klart svar og sprø artikulasjon. Den sølv plating bidrar til å gi en lysere kant i lydbildet.

Spesifikasjoner

  • Tips åpning: 1,10 mm
  • Overfor lengde: Lang
  • Anbefalt Reed styrke: 3.0 & rarr; 4.0