Yamaha YCL221II bassklarinett for nybegynnere

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

  • Inkluderer kompakt koffert, munnstykke, Reed og ligatur.
  • Ergonomisk stemning, god spillbarhet og komfortable funksjoner.
  • Fantastiske Matt ABS slutten for en rimelig pris.
  • Pålitelig mekanismer og materialer av høy kvalitet.
  • Lett og enkel å montere Design for studenter

Yamaha YCL221II bassklarinett for nybegynnere

- detaljer

Dette Yamaha Bass-klarinett er laget av ABS harpiks, men det høres dyp og Resonant som erfarne Grenadilla.

Produktreferanse: 9368

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Aldri før har det vært en bassklarinett student-modell med en rik, varm lyd. YCL-221 har en tone kvalitet svært nærme en profesjonell instrument; Det er vanskelig å tro det ikke er laget av topp grenadilla. Og enkel avspilling og nøyaktig intonasjon vil hjelpe unge musiker lyd bedre. Hemmeligheten av dette bemerkelsesverdig instrumentet er det faktum at den har samme grunnleggende kroppen spesifikasjoner og tonehole design som våre bass klarinett pro-modell. Og det ser ut like vakker som det høres ut: en spesiell matt overflate gir holdbar ABS harpiks kroppen utseendet på en wooden klarinett. Ingen men Yamaha kan gi deg så kvalitet for en slik pris.

Design basert på Pro-modell:

Vi bruker samme materialer og spesielle laging teknikker som på vår pro modell YCL-621 for å danne klokkestykke og hals gir forbedret rundhet for bedre resonans. Alle viktige systemer ble også designet basert på 621 for jevn komfortable ytelse.

En naturlig hals vinkel:

YCL-221 kan skilte med en hals vinkel ligner en sopran-klarinett for naturlig følelse komfort, utholdenhet og avspilling. Bare Yamaha med sin hightech produksjons egenskaper kan tilby denne halsen vinkelen på en student-modell.

Lett å Hold lett å spille:

YCL-221 viktige posisjonering er ergonomisk utformet for komfort, mens ABS harpiks kroppen er mye lettere enn tre modeller som gjør det enklere å holde og spille, og attraktive matt overflate ser det samme som en pro Grenadilla-modell.

Sterkere Tangenter:

Etter omfattende forskning, har Yamaha metallurgists kommet opp med en ny sterkere legering for den sentrale mekanismen. Dette forbedret holdbarhet er spesielt viktig på en bassklarinett med sin lange stenger.

Ny Register nøkkel Design:

Plassering og størrelse på register nøkkel tonehole var vitenkabinettelig besluttet å gi den mest nøyaktige intonasjon og sterk tonal projisering. Ny register nøkkel mekanismen er opprettet for stabil jevn aksjon.

Lett å montere:

Et avrundet viktig kopling sikrer at nøklene passer sammen under montering av de øvre og nedre leddene. Og Yamahas unik kombinasjon av natur-kork supplert med syntetiske ringene forenkler uanstrengt montering.

Thumbhook:

Thumbhook er justerbar for komfortabel plassering med høyre hånd. Laget av ABS harpiks, det kan ha litt flex for å forhindre gnaging, men er svært sterk.

Kompakt Case:

Fordi YCL-221 kroppen skiller i to deler, passer den inn i en svært kompakt og lett sak. Dette attraktive og stilig koffert er laget til å stable for enkel oppbevaring, og tilbyr svært holdbar beskyttelse for instrumentet.