Yanagisawa S902U sopran-saksofon, Unlacquered bronse kropp

kr 32 206 Utsalgspris kr 43 300 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Inkluderer kunstlær dekket Woodshell Case + ebonitt munnstykket.
 • Egnet for fremme studenter og erfarne fagfolk.
 • Fast hals uttrykker suveren toner i hele området.
 • Har fantastiske bronse Unlacquered kropp.
 • Enkelt Arm Bell nøkkel kan styrke og pålitelig ytelse

Yanagisawa S902U sopran-saksofon, Unlacquered bronse kropp

- detaljer
Yanagisawa S902U sopransaksofon har en fantastisk unlacquered bronse kropp og passer en profesjonell instrument til å fremme studenter og fagfolk. 902 serien er kjent som referansepunkt for en profesjonell instrument og er et populært valg for mange. Denne modellen er en elite instrument med mekanisk overlegen utformingsfunksjoner. Yanagisawa S902U modellen har en en-brikke kropp med en fast hals som uttrykker en flott tone i hele serien mens bronse farge legger en mørk klang lyd. En enkelt arm på nøkkelen bell gir en sterk og pålitelig ytelse i årene som kommer. Denne sax har en original hånd gravert design av dyktige håndverkere og kommer med en Lær dekket, woodshell koffert og Yanagisawa merkede ebonitt munnstykket.

Produktreferanse: 77043

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Kvalitet mekanismer

Yanagisawa har redesignet mange elementer av sopransaksofon å gjøre det en bedre instrument for både fremme studenter og erfarne fagfolk. Som standard oktav viktige mekanismer kan få klissete over tid, har Yanagisawa brukt fluoTubeesin, non-stick belegg for å sikre en pålitelig handling med ingen klebrige i årene som kommer. C#, Bb & B tastene er tilpasset har en rocking tabell (se-så) mekanisme som muliggjør optimale fart og flyt mellom disse plasser. Yanagisawa bruk blått stål springs i motsetning til rustfritt stål som de er mer effektivt og holde spenning mer effektivt, forbedre derfor handlingen nøkkel. Yanagisawa saksofoner har spesielle spisse pivot skruene i sentrum av alle armene. Disse skruer nøyaktig kontroll stabiliteten i sentrum armer og bidrar til å oppnå en høy presisjon handling.

Premium materialer

Yanagisawa har utviklet saksofons materialer for å forbedre lyden av instrumentet. Denne modellen har en fantastisk bronse kropp som produserer mørke toner. En hvite skallet fôr er lagt til tastene å gjøre saksofon mer oppsiktsvekkende og redusere sjansen for spillerens fingre sklir under en teknisk passasje. Plast reflektorer er utstyrt til bunnen av den pads å hjelpe lyd prosjektet som forventet.

Unlacquered bronse kropp

S902U saxophone har en fantastisk bronse kropp som tilbyr utmerket toneområde med uovertruffen dybde og fleksibilitet. Farge forskjellen mellom bronse kropp og messing mekanismer gir en vakker estetisk preg. Unlacquered finish er populært for aktivering metall materialet appellerer til sitt fulle potensial, slik at flere projeksjon og gratis blåser.

Hånd gravert & ebonitt munnstykke

For en luksus finish Yanagisawa sopran saksofoner har en attraktiv og unik stil hånd gravert Pattern på hele kroppen. Også inkludert er en Yanagisawa merket ebonitt munnstykke - en favoritt blant sax spillere. Populære fordi de produserer vakre varme toner og kan passe inn i en sømløst.

Alt du trenger

S902U Yanagisawa sopransaksofon inkluderer en premium Lær dekket etui. Kofferten butikker instrumentet trygt så det er ikke nødvendig å bekymre deg om det å bli skadet mellom øvelser og konserter. Yanagisawa har også inkludert en topp kvalitet ebonitt munnstykket og ligatur så når du får pakken du har alt du trenger å spille rett fra boksen. Disse klarerte saksofoner er individuelt Spill testet før sendt - absolutt sikkerhet av deres kvalitet.

Spesifikasjoner

 • Key: Bb
 • Område: Lav Bb til høy F #
 • Kroppen: Bronse
 • Bow: Bronse
 • Tastene: Messing
 • Finish: Unlacquered
 • Hals: Bronse
 • Halsen Type: Ett stykke
 • Vedlagt tilbehør: Lær dekket Woodshell koffert + Yanagisawa merkede ebonitt munnstykket og ligatur