Yanagisawa S9930 sopran-saksofon, Solid sølv

kr 58 552 Utsalgspris kr 82 878 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Inkluderer kunstlær dekket Woodshell Case + ebonitt munnstykket.
 • Egnet for fremme studenter og fagfolk.
 • Rette og buede nakken er inkludert.
 • Har en fantastisk Solid sølv lakkert kroppen.
 • Enkelt Arm Bell nøkkel kan styrke og pålitelig ytelse

Yanagisawa S9930 sopran-saksofon, Solid sølv

- detaljer
Yanagisawa S9930 sopransaksofon viser en vakker lakkert solid sølv finish. Denne modellen er egnet for fremme studenter og har vært en gå-til instrument for profesjonelle i mange år. Den S99 serien består av elite instrumenter med mekanisk overlegen utformingsfunksjoner og er et populært valg for mange. Forskjellen mellom denne modellen og S991 er oppgradert metall reflektoren som dette har, i motsetning til plast versjonen av S991 har. Metall reflektorer legge klarhet til tone og forbedre spille svaret på tvers av hele dynamikkområdet. En enkelt arm på nøkkelen bell gir en sterk og pålitelig ytelse i årene som kommer. Yanagisawa S9930 modellen leveres med en straight og en buet halssmykke spillerne finne optimal spille vinkel og komfort. Denne sax har en original hånd gravert design av dyktige håndverkere og kommer med en Lær dekket, woodshell koffert og Yanagisawa merkede ebonitt munnstykket.

Produktreferanse: 77049

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Kvalitet mekanismer

Yanagisawa har redesignet mange elementer av sopransaksofon å gjøre det en bedre instrument for fremmarsj studenter og fagpersoner. Som standard oktav viktige mekanismer kan få klissete over tid, har Yanagisawa brukt fluoTubeesin, non-stick belegg for å sikre en pålitelig handling med ingen klebrige i årene som kommer. C#, Bb & B tastene er tilpasset har en rocking tabell (se-så) mekanisme som muliggjør optimale fart og flyt mellom disse plasser. Yanagisawa bruk blått stål springs i motsetning til rustfritt stål som de er mer effektivt og holde spenning mer effektivt, forbedre derfor handlingen nøkkel. Yanagisawa saksofoner har spesielle spisse pivot skruene i sentrum av alle armene. Disse skruer nøyaktig kontroll stabiliteten i sentrum armer og bidrar til å oppnå en høy presisjon handling. Denne modellen har vrbord plate montering, er tastene montert til vrbord platen før blir montert til kroppen av instrumentet. Resultatet av denne prosessen er forbedret resonans og tonale stabilitet. Denne saksofon har en underslung oktav mekanisme som produserer en mye raskere og mer responsiv handling.

Premium materialer

Yanagisawa har utviklet saksofons materialer for å forbedre lyden av instrumentet. Denne modellen har en fantastisk sølv kropp. En hvite skallet fôr er lagt til tastene å gjøre saksofon mer oppsiktsvekkende og redusere sjansen for spillerens fingre sklir under en teknisk passasje.

Lakkert Solid sølv kropp

S9930 saxophone gir auditiv og visuell skjønnhet med flotte solid sølv kropp og hals. Farge forskjellen mellom sølv kropp og messing mekanismer gir en vakker estetisk preg.

Hånd gravert & ebonitt munnstykke

For en luksus finish Yanagisawa sopran saksofoner har en attraktiv og unik stil hånd gravert Pattern på hele kroppen. Også inkludert er en Yanagisawa merket ebonitt munnstykke - en favoritt blant sax spillere. Populære fordi de produserer vakre varme toner og kan passe inn i en sømløst.

Alt du trenger

S9930 Yanagisawa sopransaksofon inkluderer en premium Lær dekket etui. Kofferten butikker instrumentet trygt så det er ikke nødvendig å bekymre deg om det å bli skadet mellom øvelser og konserter. Yanagisawa har også inkludert en topp kvalitet ebonitt munnstykket og ligatur så når du får pakken du har alt du trenger å spille rett fra boksen. Disse klarerte saksofoner er individuelt Spill testet før sendt - absolutt sikkerhet av deres kvalitet.

Spesifikasjoner

 • Key: Bb
 • Område: Lav Bb høy g
 • Kroppen: Solid sølv
 • Tastene: Messing
 • Finish: Lakkert
 • Hals: Solid sølv
 • Halsen Type: Rette og buede halsen inkludert
 • Vedlagt tilbehør: Lær dekket Woodshell koffert + Yanagisawa merkede ebonitt munnstykket og ligatur