Trommemaskin

Drum-maskiner har vært sentralt for lyd av Hip-Hop og dansemusikk i flere Decade. Artister som er så forskjellige som Timbaland, The Orb og for ny har gjort Rolands opprinnelige TR-909 og TR-808 klassikere av musikalske design.

View All Information

Mest populære trommemaskiner

Om trommemaskin

Drum maskiner utnytte eksempler eller syntese i rekkefølge til sekvens eller post percussive elementer ved hjelp av pads eller knapper. Mange, slik som Elektron-Machinedrum inkluderer en trinn sequencer slik at brukere til å sette en beat trinnvis. Slike trommemaskin er utrolig allsidig, tilbyr muligheten til å opprette melodisk percussive sekvenser, i tillegg til konvensjonelle tromme lyder. Bruk av prøver og tiden strekke ytterligere utvider mulighetene trommemaskin kan gi, tillate for helt ny lyder som skal opprettes fra en opprinnelig utvalg.

Vanligvis er de også tillater on-the-fly prøvetaking og sanntids innspillingen. I tillegg til å være populære i elektronisk musikk, kan de også brukes i stedet for en trommis, der de er ikke tilgjengelig eller ønsket.

Stadig mer tromme studios av programvare innlemme maskin enheter, som tilbyr ekspansiv prøvetaking evner. Bruk av MIDI-kontrollere som Korg-PadKontrol kan gi følelse og samhandlingen mellom trommemaskin hardware i en programvarepakke.