Trommemaskiner

Trommemaskiner er enten analoge eller digitale og kan brukes for å danne grunnlaget for elektronisk musikk. Roland introduserte trommemaskinen og har lansert den klassiske modellen TR-08 på nytt.

Vis all informasjon

Våre mest populære trommemaskiner

Om trommemaskin

Drum maskiner utnytte prøver eller syntese for sekvens eller post perkussive elementer med pads eller knapper. Mange inkluderer en steg-sequencer slik at brukere kan sekvens en beat trinnvis. Slike trommemaskiner er utrolig allsidig, tilbyr muligheten til å opprette melodisk perkussive sekvenser, i tillegg til konvensjonelle trommelyder. Bruk av prøver og tempoendring ytterligere utvider mulighetene trommemaskiner kan gi, tillater helt nye lyder skal opprettes fra en opprinnelige prøven.

Vanligvis lar de også on-the-fly prøvetaking og sanntid opptak. Foruten å være populære i elektronisk musikk, kan de også brukes i stedet for en trommis, der de er ikke tilgjengelig eller ønsket.

Stadig tromme programvare studios innlemme maskin enheter som tilbyr omfattende utvalg evner. Bruk av MIDI-kontrollere kan gi føler og samhandling i en hardware trommemaskin i en programvarepakke.