DISC Cymbal koffert ABS Gear4music, 22"

 • Video 1
kr 767 Utsalgspris kr 876 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Bolt og hånd hjulet klemme Design.
 • Heavy Duty ABS Cymbal tilfellet.
 • Stoff stropp og klemmen mekanismen.
 • .
 • Egnet For cymbaler opptil 22 tommer

DISC Cymbal koffert ABS Gear4music, 22"

- detaljer

Gear4music ABS Cymbal koffert er et ideelt tilbehør for gigging trommeslager og perkusjonist. Med en kraftig ABS rammen, vil denne robuste koffert absorbere alle banker og hakk i transport musikkutstyr til øvelser og konserter. En skrue tråden pin med låsing mutter holder cymbaler seg i transitt og et skum polstret interiør hindrer riper. En høy kvalitet stoff stroppen og bærehåndtak komplett koffert gjør det lett å bære.Vennligst merk: dette elementet selges som B-lager. Les hele beskrivelsen for mer informasjon.

Produktreferanse: 57256

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Sikker og robust ABS Design

Denne ABS er utformet å være robust og holdbar, betyr at de vil tåle daglige påkjenningene av transport cymbaler konserter og prøvene. ABS koffert finnes med en kraftig stoff stropp som er besatt i koffert som gjør slik svært sikker. Interiøret er foret med en skum polstring til å beskytte cymbaler fra riper på koffert under transport. For å holde cymbaler på plass, er det en skruen tråden bolt med en brukervennlig hjulet nøtt å klemme cymbaler ned i posisjon.

B lager Cymbal koffert

Vær oppmerksom på at denne koffert blir solgt som en fabrikk sekunder, på grunn av produksjon problemer. Polstringen innsiden av koffert er dårlig kuttet og stakk ned på koffert. Til tross for dette, koffert er fullt funksjonell og fungerer som nye. Dette er en flott mulighet til å kjøpe en nær perfekt instrument til en brøkdel av prisen!

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Case materiale: ABS
 • Indre materiale: Farbic dekket skum
 • Låsemekanisme: Heavy Duty stropp og klips
 • Cymbal holder mekanisme: Skruen bolten og ratt
 • Egnet For: Cymbaler opptil 22 tommer

Gear4music - en revolusjon i konkurransedyktige priser, høy kvalitet og utstyr.

Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden til å utvikle vår egen Line av musikkutstyr. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

Ved hjelp av vår mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Arbeide tett med nøye utvalgte produsenter, forsøke vi å produsere pålitelige, flott lyd instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Våre musikalske utstyr er gjort til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet opp av våre standard 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.