DISC Ludwig episke "Murstein" 14 "x 7" Snare tromme, naturlig

kr 2 885 Utsalgspris kr 3 554 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 20-ply 15mm bjørk Shell tilbyr lyse og Punchy Tone.
 • 2,3 mm Triple-flens ringer med Keystone kabelsko.
 • Forbedret projeksjon, selv med høyt volum.
 • Allsidige All-Round Skarptromme.
 • Attraktiv høyglanset naturlig Finish

DISC Ludwig episke "Murstein" 14 "x 7" Snare tromme, naturlig

- detaljer
Den Ludwig episke "The Brick" 14 "x 7" Skarptromme er en 20-ply bjørk skarptromme fra Ludwig, kalt "The Brick" for sine stupbratte vekt. Den skarptromme benytter en 15 mm tykk, 14 "x 7" bjørk skall, stramt fokus og artikulere spille på høyeste volum. Et utvalg av 2.3mm trippel-flens ringer ledsages av egen spenning Keystone kabelsko, tilbyr ekstremt fleksibel tuning evner. Den Ludwig episke skarptromme kombinerer kraften og kontroll av metall skarptromme, med klassiske woody tone med en solid tre trommel, som denne. En naturlig finish utfyller den imponerende utformingen av tromme, mens robust og holdbar bygging gjør den perfekt for selv de mest intense tromming stilene. Med en strålende varme takket være dyp, tykke skall, den skarptromme høres utmerket i selskap med en hardrock ensemble, kutte rett gjennom til forsiden av blandingen.

Produktreferanse: 23677

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Om Ludwig trommer

Etablert i 1909 av William F. & Theobald Ludwig, Ludwig tromme selskapet har siden kommet for å bli en av verdens ledende tromme produsenter. William var en profesjonell trommeslager, utføre og touring med sirkus og viser sammen med sporadiske konserter. Brødrene besluttet å åpne en tromme butikk i Chicago, og kalte det Ludwig & Ludwig. Selskapet begynte med et konsept for design og produksjon av en basstromme-pedal, men raskt utviklet, å legge til nye produkter i katalogen inkludert skarptrommer og Pauker.

Etter Theobald Ludwig døde i 1918, William fortsatte ved seg og 1923 Ludwig en av de største trommel produsentene i verden, ansette 240 arbeidere. I slutten av 20-tallet, Ludwig & Ludwig ble solgt til CG Conn instrument selskap, og til tross for bor på å drive selskapet som nå tilhørte Conn, William Ludwig forlot for å starte et nytt selskap som han oppkalt etter hans initialer: WFL Drum selskapet, i 1937. Under andre Verdenskrig, selskapet produserer trommer på en liten skala, men snart vokste i størrelse til å bli en av de største konkurrentene for Ludwig & Ludwig. I de følgende årene, Ludwig & Ludwig sluttet å produsere trommer helt, betyr William og hans sønn Bill Jr kunne kjøpe det Ludwig varemerke tilbake fra Conn.

På 1960-tallet, Ludwig begynte å motta store mengder publisitet og deres produkter begynte å bli mye mer allment anerkjent i hele bransjen tromming. Ludwig begynte å introdusere flere og flere produktene til sine områder, med viktige artister som John Bonham fra Led Zeppelin utfører på Ludwig trommer og få enda mer publisitet og anerkjennelse.

Siden 1960-tallet og 1970-tallet, Ludwig har beholdt sin status som en av de mest populære tromme produsentene i verden. Produksjonsanlegg forblir i Monroe, NC, tilbyr store områder av trommer og tilbehør, inkludert full trommesett, skarptrommer, perkusjon, hardware, tilbehør og selv varer. Selskapet også feiret 100 år, slippe ennå mer flaggskip tromming utstyr. Ludwig's skarptrommer er ofte betraktet som noen av beste i bransjen, holder tittelen verdens mest turnerte og spilte skarptrommer noensinne. Med lyder som er ofte imiterte men aldri duplisert, alle hans skarptrommer er tilgjengelige i en rekke materialer, størrelser, er ferdig, og med ulike komponenter. Hver skarptromme tilbyr unike kvaliteter, men de alle dele én egenskap. En virkelig uslåelig lyd.

Med over hundre år i yrket av perkusjon, Ludwig har gitt høy kvalitet trommer til en omfattende liste over kjente trommeslagere verden. Følge i fotsporene til storheter og bane veien til perkusjon ære gjennom et stort utvalg av toner, stiler og størrelser for å få best ut av spille.

Funksjoner

 • 14 "x 7" shell størrelse
 • 20-ply bjørk shell
 • 2,5 trippel-flens ringer
 • Separat keystone kabelsko

Spesifikasjoner

 • Type: Snare
 • Shell (dybde x Diameter): 6,5 "x 14"
 • Skall materiale: Bjørk
 • Hardware: Chrome
 • Ringer: 2,5 Triple-flens ringer
 • Kabelsko: Keystone
 • Farge: Naturlig