DISC Natal Pro Series dobbelt Kick Drum Pedal, glatt Cam, venstre foten

kr 1 783 Utsalgspris kr 4 566 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Glatt Cam for kraftfulle angrep.
  • Ultra sterke, holdbare, strømlinjeformet Pedal.
  • Justerbar Beater bue - maksimale Control.
  • Sklisikkert Natal fotplaten.
  • Venstre foten dobbelt Kick Pedal

DISC Natal Pro Series dobbelt Kick Drum Pedal, glatt Cam, venstre foten

- detaljer
Den Natal Pro serien doble Kick Drum Pedal er det ultimate våpenet for venstre foten profesjonell drummer arsenal. Med en glatt cam artikulere og kraftige angrep, vil denne pedalen imponere selv den mest krevende av trommeslagere. En annen unik funksjon er muligheten til å justere vinkelen på beater buen, uavhengig av cam. Dette betyr at du kan tilpasse kontroll av pedalen fullt. Viktigst, Natal Pro Series hardware er bygget som en tank, klar til å tåle år av straff på turné.

Produktreferanse: 69977

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Natal Pro serien Drum pedaler gir to valg av cam, rask eller jevn: The rask Cam tilbyr sterkere kraft og angrep, oppnås ved en flatere profil som øker vinkelen som kjeden stasjoner beater, gjør det trykke hardere. Glatt Cam gir større dynamics; en avrundet cam gir en raskere følelse som passer godt til en mer nyansert spillestil.

Natal Pro serien pedalene har muligheten til å endre vinkelen på beater uavhengig av cam. Justere beater buen gir deg bedre kontroll over ytelse. Kombinasjonen av cam og visp bue justering betyr at Pro serien pedalen tilfredsstiller et enormt utvalg av forskjellige spille innstillinger. Den unike seks bærer rustfritt stål kjøre co akselen for selv, presis operasjon. Fotplate er ekstremt sterk, laget av forsterkede aluminium. Det er knyttet til ca med en dobbel kjede for ekstra stabilitet.

Den Natal flytende våren System kan du øke eller redusere returen av beater fra hodet og øke makt uten å føle tyngre. A Natal selv utjevning Hoop klemme gjør det enkelt å feste eller løsne pedalen fra bøylen uten å nå under foten platen. Det vil også passe nesten alle basstromme hoop.

Platen er sklisikkert for ekstra stabilitet og kommer med en klips tromme nøkkel lar deg endre oppsettet raskt og enkelt. Fotplaten er også etset med den Natal logo for ekstra spille grep. Det er Pro serien pedals bevist styrke og holdbarhet, kombinerer nyskapende design med presisjon og ytelse, som gjør det førstevalget for mange profesjonelle trommeslagere, enten i studio eller på veien.

I tillegg til funksjonene ovenfor, er en super responsive lette aluminium drivakselen utviklet fikses med en bolt, i stedet for den mer vanlige to, muliggjør raskere oppsett og analyse.

Funksjoner

  • Svært kraftig, robust og strømlinjeformet
  • Glatt cam
  • Sklisikre Natal av skinner
  • Enten hoop klemme
  • Fullt justerbar