DISC Percussion Plus PP275 Bells Combi sett, 8 Merk

kr 602 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Sett 8 bjeller.
  • Spill som skrivebord Bells eller hånd bjeller.
  • Farge og spille området.
  • Ideelt For skoler.
  • Bygget til siste

DISC Percussion Plus PP275 Bells Combi sett, 8 Merk

- detaljer
Percussion Plus kombi 8 Bell Set kan brukes som enten pulten Bells (bare trykk toppen av håndtaket) eller hånd bjeller av holde i håndtaket og ringe klokken. Dette er en del av farge og spille området og ideell for bruk i skolen. Klokkene har utmerket tone og tuning og bygd for å vare. Flott da spilte individuelt eller i en gruppe.

Produktreferanse: 48327

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Merk farger denne kombi Bell sett samsvarer med andre produkter i farge og spille området, inkludert klokkespill Bar sett og Wak! Et rør. Alle instrumenter i området følger ChromaPlay, en farge metode som fargekodede merknader knyttet til bestemte notater skrevet musikken. Denne metoden tillater spillere som ikke kan lese musikk å spille sammen uten problemer og instrumentene i dette området skal spilles sammen med letthet. Wak! en melodi bok gir farge kodet noter som kan spilles med hele området.

Klokkene kan akkompagneres av settet med 5 kromatisk kombi Bells, lage et fullt kromatisk sett. Dette kan utvides ytterligere ved å legge i tillegg til settet av 7 utvidet kombi Bells, som legger til flere merknader over og under det opprinnelige området.