DISC SJC Drums Custome 14 x 7 Skarptromme, Lime grønn Glitter

 • Video 1
 • Video 2
kr 5 102 Utsalgspris kr 7 373 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Hyllest til "Old School" SJC skarptrommer.
 • Stolt håndlaget i Massachusetts, USA.
 • GS007 knep kaste av gir jevn Lever handling.
 • 2,3 mm stål ringer oppmuntre lenge og åpne Sustain.
 • Fantastisk Lime grønn og messing kombinasjon

DISC SJC Drums Custome 14 x 7 Skarptromme, Lime grønn Glitter

- detaljer

Denne SJC Drums Custom Lime grønn skarptromme er noe som vi elsker å se! Dette skarptromme er en sann hyllest til tidlig begynnelsen på verdens berømte SJC Drum selskapet og perfekt fanger gamle skolen opprinnelsen. Håndlaget i USA, 10 lag maple skall tilbyr dyp og rik toner som vil kutte gjennom en blanding, mens messing hardware og dobbel endte tube kabelsko fullføre strålende se denne trommen.Merk: Når du kjøper en SJC trommesett fra Gear4music du vil gjøre betydelige besparelser mot kostnadene for direkte levering fra USA og EU importavgiften ekstra. For mer informasjon vennligst kontakt

Produktreferanse: 72268

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Tone

SJC Drums skikken 14 x 7 Skarptromme, Lime Green Glitter er produsert med Maple shell å gi den skarptromme en varm tone og forbedret lavere frekvenser. Fordelingen av middels og høye frekvenser er likt utlevert, fører til en samlet kraftig og kommanderende tone.

Hardware

Selv om ofte brukt for toms, dette skarptromme utnytter 2.3 mm trippel-flens stål ringer som oppfordrer åpen og lenge Sustain, videre hjelpe tromme til prosjektet og appellerer. I tillegg til standard SJC skarptromme ledninger gir en flott blanding av shell tone og skarptromme wire snap, videre hjelpe definisjonen av skarptrommer dynamisk lyd. Dobbel endte tube kabelsko brukes er holdbare og tilbyr stor stabilitet og justeringsmuligheter, slik at spilleren å spille til hans eller hennes eksakte preferanse. Et knep GS007 kaste av utvalgte på den skarptromme bruker jevne lever handling som gjør praktisk og enkel betjening nummer én prioritet.

SJC Custom

Den karakteristiske SJC-skiltet ligger på skallet stolt merke den skarptromme som et produkt av høy kvalitet produksjon og håndverk, produsere en stor følelse og enestående tone. Snarer unike utseendet kan tilskrives den innovative naturen SJCS omfattende kundespesifikk fremstilling. SJC stolte enorme oppretting og bevegelig hver spillere personlige stil, sørge for at hver spiller har muligheten til å lage sine egne unike musikalske fotavtrykk.

Om SJC Drums

Med små kår i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bestemors kjelleren, SJC har siden utviklet seg til en av verdens ledende tromme produsenter og leverandører. I begynnelsen brødrene var bestemt på å pioneer lyden av en generasjon utrettelig søker å forbedre seg selv og sine trommesetts kom frem en tilstand av perfeksjon. Som brother ferdigheter kommet og de fikk bedre på bygningen, fant de det en god idé å få noen av sine venner til å spille deres kits og begynne å spre ordet. A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var noen av de få påtegninger fra brødrene. SJCS Vendepunktet kom da den musikalske følelsen panikk! På diskotek spilte MTV awards music i 2006. Denne høydepunkt aktivert merket å armen ut og støtter en rekke større og mer mangfoldig band som Hawthorne høyder, Aiden og Cobra Starship. Utvide sin allerede imponerende kunstner vaktliste, SJC begynte å nå enestående høyder og klart å flytte ut av deres bestemor kjelleren og i et lager, aktivere SJC å introdusere en rekke nye medarbeidere.

Omfavner spillet innovasjon, SJC har konsekvent opprettet trommer som produserer høykvalitets tone og et tydelig tegn, ofte til eksakte spesifikasjonen av høyt profilerte kunstnere. I de siste to årene har SJC signert trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre kule (Green Day). Med alle disse verdenskjente kunstnere tidligere blir godkjent av store internasjonale selskaper, taler det volumer av SJC for deres ønske om å bytte til en Custom firmaet.

En nesten endeløs liste med Custom alternativer prioriterer SJC trommeslagers krav mens aldri å kompromittere sin klassiske og unike lyd. Med en stadig voksende liste over store navn på deres liste, har SJC vært en konsekvent valg for mange kjente trommeslagere verden over, understreker deres forpliktelse til kvalitet og lyd.

Vurderinger

"Jeg har spilt på bokstavelig talt hver type oss trommer der ute, og jeg har endelig funnet mitt hjem. Jeg har sett fra trommer som disse hele mitt liv. Ekte amerikanske Gatebil Custom prosjektpakker. Fra utseende og lyd til service og oppmerksomhet, er det godt å nå være del av SJC familien." Tré Cool - Green Day

"Jeg har ingen anelse hvordan jeg knapt startet å spille disse trommer, de høres utrolig! Ikke sikker på hva rock var jeg bodde. Jeg kan ikke uttrykke hvor stolt jeg er nå være del av SJC og få til å spille disse fantastiske trommer hver kveld." Dave Joyal

"Meg å være ekte og ærlig: Jeg er så stolt på SJC Drums. De har behandlet meg så godt siden jeg begynte å spille dem 5 år siden. Takk!" Rian Dawson-All Time lav

Funksjoner

 • 7 x 14 10-ply Maple Shell
 • Lime grønn Glitter Wrap
 • Dobbel endte Tube kabelsko
 • 2.3mm ringer
 • Messing Hardware