Digital trommer Dual Zone elektronisk tromme Pad - B-lager

kr 395 Utsalgspris kr 549 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Kompatibel med de fleste elektronisk trommesetts.
 • Stille og forståelsesfull 9" gummi Pad.
 • Jack kabel inkludert

Digital trommer Dual Zone elektronisk tromme Pad - B-lager

- detaljer

Denne Dual Zone Digital Drum Pad er laget av tøff gummi gir en naturlig og responsive følelse og med sine to soners evner tilbyr enda mer av en realistisk spillopplevelse. Blir kompatibel med de fleste elektronisk trommemoduler betyr det kan brukes som en utvidelse pad å utvide elektronisk trommesett eller erstatte en gammel pad.

Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 79499

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Innhold og Spesifikasjoner:

Digital trommer Dual Zone elektronisk tromme Pad

 • Dual Zone evne og Velocity Sensitive
 • Rolig + forståelsesfull 9" gummi Pad
 • Kompatibel med de fleste elektronisk trommesetts
 • Inkluderer Jack kabel
 • Dette pad er kompatibel med den Rack klemme og L-Rod vedlegg for elektronisk Drum Pad.

  Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden til å utvikle vår egen linje av musikkutstyr. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

  Ved hjelp av vår mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Arbeide tett med nøye utvalgte produsenter, forsøke vi å produsere pålitelige, flott lyd instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Våre musikalske utstyr er gjort til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet opp av våre standard 30 dagers pengene tilbake-garanti.

  Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.