Percussion Plus PP790-1 Wak-en-Tube Diatonisk satt

kr 178 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Morsomt og enkelt å spille.
  • Ideelt For barn.
  • Musikk utdanning verktøy.
  • Lett

Percussion Plus PP790-1 Wak-en-Tube Diatonisk satt

- detaljer
Percussion Plus Wak! en rør er svært populære med skoler og artister. Disse fargerike, allsidige rør kan spilles med en visp, slo mot hverandre eller tappet på nesten alt for å opprette en rekke lyder. De er ideelle for grupper som ønsker for å skape harmonier sammen.

Produktreferanse: 21483

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Barn vil elske disse enkle og rimelige musikk rør. De er en fin måte å begynne å forstå musikk og barn kan vanligvis opprette enkle melodier i minutter. De oppfordrer teambygging, gruppe deltakelse, forbedret øyekontakt og koordinering. De er lette så lett transportable og da spilte, rørene er relativt rolig så ideell for å spille steder som trenger minimal bråk avbrudd.

Disse Wak farger! en rør kamp med andre produkter i perkusjon pluss farge og spille området, inkludert klokkespill Bar sett og Combi Bells, som alle ChromaPlay, en farge metode hvor fargen kodede notater tilsvarer bestemte notater av musikken. Denne metoden tillater spillere som ikke kan lese musikk å spille sammen uten problemer og instrumentene i dette området skal spilles sammen med letthet. Wak! en melodi bok gir farge kodet noter som kan spilles med hele området.

Dette settet kan være ledsaget av settet med 5 kromatisk notater, lage et fullt kromatisk sett. En Wak! en Rap og Wak! en Tube stå er også tilgjengelig for lagring og bærer og Wak! en Caps kan knyttes til røret for å endre tonehøyden til notatet ned en oktav.

Funksjoner

  • Merk området C40-C52
  • Lengde inkluderende mellom L12 "(30cm) og 24" (60cm)