SJC Drums Club 14 x 6,5 Snare Tromme, Nikkel Over Steal med Chrome HW

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
kr 3 831 Utsalgspris kr 4 709 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Stolt Håndlaget i Massachusetts, USA.
 • Stål Shell Produserer Bright og Punchy Tone.
 • Økt Volum Trenger en Miks.
 • Vintage Throw Off for Praktisk Handling.
 • 2,3 mm Stål Ringer Oppmuntrer til Lang og Åpen Sustain

SJC Drums Club 14 x 6,5 Snare Tromme, Nikkel Over Steal med Chrome HW

- detaljer

SJC Drums Club serien 14 x 6,5 Skarptromme er en fantastisk, håndlaget skarptromme produsert i USA til en knockout pris. Med sitt nikkel Over steal krom skall, SJC Club serien Snare tilbyr en lys og resonant tone som passer godt sammen med en rekke musikalske stiler og sjangere. Kjærlig laget av det samme teamet bak SJC`s verden berømte tilpassede kits, club skarptromme tilbyr krevende trommeslagere uslåelige toner og tidløse, vakre looks.Merk: Når du kjøper en SJC skarptromme fra Gear4music vil du spare betydelige mot kostnadene for direkte levering fra USA og EU importavgiften. For mer informasjon vennligst kontakt

Produktreferanse: 72143

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

SJC Club serien Snare

Club-serien Snare er et rimelig og allsidig tillegg til noen trommesett. Nyskapende kombinasjon av nikkel over stål gir skarptromme en lys og resonant tone som gir en klar og punchy balanse til alle mix. Club-serien Snare er en dynamisk skarptromme som er dyktige til å spille en rekke ulike sjangere. Fra metal til jazz, Club Snare gir enestående definisjon og tone til spilleren.

Hardware

Snare har en vintage throw funksjon den bruker til enkel og lateral style throw som gjør praktisk og enkel betjening prioritert. 2.3 mm trippel flens stål ringer oppmuntrer til åpen og lenger Sustain, bidrar til å skape den klassiske skarptromme lyden. I tillegg til standard SJC skarptromme ledninger gir en flott blanding av shell tone og skarptromme wire snap, videre hjelpe definisjonen av den skarptromme's dynamiske lyden. Snare beds i bunnen på kanten av skallet på hver ende av skarptromme ledninger tillater dem å sitte flatt når strammet for å hindre buzz og gjør det enkelt å holde din resonans skarptromme hode i harmoni. Tube kabelskoen som brukes på Club-serien Snare er holdbare og tilbyr stor stabilitet og justerbarhet.

Produksjon

Den karakteristiske SJC-skiltet ligger på skallet stolt merke den skarptromme som et produkt av høy kvalitet produksjon og håndverk. Bygget i Massachusetts av de samme håndverkere som lager det nyskapende tilpassede kits, SJC Club serien Snare holder arbeider musiker og student i tankene, Sustain en jordet rimelig som muliggjør trommeslagere spille høy kvalitet instrumenter til en utrolig pris.

Om SJC Drums

Med små kår i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bestemors kjelleren i alderen 13 og 14, brødrene har siden utviklet seg til en av verdens ledende tromme produsenter og leverandører. Alltid i forkant av innovasjon, SJC har alltid fokusert på å gjøre trommeslager i focal poenget med noen ytelse.

Så de fikk bedre på bygningen, trodde brødrene det en god idé å få noen av sine venner til å spille deres kits og begynne å spre ordet. A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var noen av de få påtegninger fra brødrene. SJCS Vendepunktet kom da den musikalske følelsen "panikk! På diskotek "spilte MTV music awards i 2006. Denne høydepunkt aktivert merket å armen ut og støtter en rekke større og mer mangfoldig band som Hawthorne høyder, Aiden og Cobra Starship. Utvide sin allerede imponerende kunstner vaktliste, SJC begynte å nå enestående høyder og klart å flytte ut av deres bestemødre kjelleren og i et lager, aktivere SJC å introdusere en rekke nye medarbeidere.

Omfavner spillet innovasjon, SJC har konsekvent opprettet trommer som produserer høykvalitets tone og et tydelig tegn, ofte til eksakte spesifikasjonen av høyt profilerte kunstnere. I de siste to årene har SJC signert trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre kule (Green Day). Med alle disse verdenskjente kunstnere tidligere blir godkjent av store internasjonale selskaper, taler det volumer av SJC for deres ønske om å bytte til en Custom firmaet.

En nesten endeløs liste med Custom alternativer prioriterer SJC trommeslagers krav mens aldri å kompromittere sin klassiske og unike lyd. Med en stadig voksende liste over store navn på deres liste, har SJC vært en konsekvent valg for mange kjente trommeslagere verden over, vektlegge deres forpliktelse til kvalitet og lyd.

Vurderinger

"Jeg har spilt på bokstavelig talt hver type oss trommer der ute, og jeg har endelig funnet mitt hjem. Jeg har sett fra trommer som disse hele mitt liv. Ekte amerikanske Gatebil Custom prosjektpakker. Fra utseende og lyd til service og oppmerksomhet, er det godt å nå være del av SJC familien." Tré Cool - Green Day

"Jeg har ingen anelse hvordan jeg knapt startet å spille disse trommer, de høres utrolig! Ikke sikker på hva rock var jeg bodde. Jeg kan ikke uttrykke hvor stolt jeg er nå være del av SJC og få til å spille disse fantastiske trommer hver kveld." Dave Joyal

"Meg å være ekte og ærlig: Jeg er så stolt på SJC Drums. De har behandlet meg så godt siden jeg begynte å spille dem 5 år siden. Takk!" Rian Dawson-All Time lav

Funksjoner

 • Dobbel endte Tube kabelsko
 • 20 Strand Snare ledninger
 • Chrome Hardware
 • Vintage Throw Off

Konfigurasjon

 • 14 "x 6,5" 1mm nikkel Over stål Shell
 • 2.3mm stål flens ringer