SJC Drums Custom 14 x 7 Skarptromme, laks Floral Wrap

 • Video 1
 • Video 2
kr 7 147 Utsalgspris kr 7 941 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Unik spesialtilpasset av Snare.
 • Hånd illustrert Floral Design på laks Wrap.
 • Stolt håndlaget i Massachusetts, USA.
 • 100 prosent amerikansk lønn Shell med rik Tone.
 • SJC skjold kabelsko tilbud bedre innstilling stabilitet og justeringsmuligheter

SJC Drums Custom 14 x 7 Skarptromme, laks Floral Wrap

- detaljer

Denne SJC Custom Floral Snare på en laks wrap er virkelig unik kombinasjon av skille seg ut, hånd illustrert design og velprøvde sonic kvaliteten på en 10 lag amerikansk lønn skall. SJC Drums har håndlagde dette skarptromme i USA, tilbyr krevende trommeslagere en rik og fyldig tone med masse resonans og Sustain. Svart hardware virkelig gjør dette skarptromme pop, mens Evans 360 hoder sikrer evan og pålitelig tuning hver gang.Merk: Når du kjøper en SJC trommesett fra Gear4music du vil gjøre betydelige besparelser mot kostnadene for direkte levering fra USA og EU importavgiften ekstra. For mer informasjon vennligst kontakt

Produktreferanse: 77240

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Tone

SJC Drums Custom 10 lag 14 x 7 Skarptromme, Floral Design med svart HW er produsert med Maple shell å gi den skarptromme en varm tone og forbedret lavere frekvenser. Fordelingen av middels og høye frekvenser er likt utlevert, fører til en samlet kraftig og kommanderende tone.

Hardware

Selv om ofte brukt for toms, dette skarptromme utnytter 3.0 mm trippel-flens stål ringer som oppfordrer åpen og lenge Sustain, videre hjelpe tromme til prosjektet og appellerer. I tillegg til standard SJC skarptromme ledninger gir en flott blanding av shell tone og skarptromme wire snap, videre hjelpe definisjonen av skarptrommer dynamisk lyd. Dobbel endte tube kabelsko brukes er holdbare og tilbyr stor stabilitet og justeringsmuligheter, slik at spilleren å spille til hans eller hennes eksakte preferanse. Et knep GS007 kaste av utvalgte på den skarptromme bruker jevne lever handling som gjør praktisk og enkel betjening nummer én prioritet.

SJC Custom

Den karakteristiske SJC-skiltet ligger på skallet stolt merke den skarptromme som et produkt av høy kvalitet produksjon og håndverk, produsere en stor følelse og enestående tone. Snarer unike utseendet kan tilskrives den innovative naturen SJCS omfattende kundespesifikk fremstilling. SJC stolte enorme oppretting og bevegelig hver spillere personlige stil, sørge for at hver spiller har muligheten til å lage sine egne unike musikalske fotavtrykk.

Om SJC Drums

Med små kår i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bestemors kjelleren, SJC har siden utviklet seg til en av verdens ledende tromme produsenter og leverandører. I begynnelsen brødrene var bestemt på å pioneer lyden av en generasjon utrettelig søker å forbedre seg selv og sine trommesetts kom frem en tilstand av perfeksjon. Som brødrene ferdigheter kommet og de fikk bedre på bygningen, fant de det en god idé å få noen av sine venner til å spille deres kits og begynne å spre ordet. A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var noen av de få påtegninger fra brødrene. SJCS Vendepunktet kom da den musikalske følelsen "panikk! På diskotek "spilte MTV music awards i 2006. Denne høydepunkt aktivert merket å armen ut og støtter en rekke større og mer mangfoldig band som Hawthorne høyder, Aiden og Cobra Starship. Utvide sin allerede imponerende kunstner vaktliste SJC begynte å nå enestående høyder og klart å flytte ut av deres bestemødre kjelleren og i et lager, aktivere SJC å introdusere en rekke nye medarbeidere.

Omfavner spillet innovasjon, SJC har konsekvent opprettet trommer som produserer høykvalitets tone og et tydelig tegn, ofte til eksakte spesifikasjonen av høyt profilerte kunstnere. I de siste to årene har SJC signert trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre kule (Green Day). Med alle disse verdenskjente kunstnere tidligere blir godkjent av store internasjonale selskaper, taler det volumer av SJC for deres ønske om å bytte til en Custom firmaet.

En nesten endeløs liste med Custom alternativer prioriterer SJC trommeslagers krav mens aldri å kompromittere sin klassiske og unike lyd. Med en stadig voksende liste over store navn på deres liste, har SJC vært en konsekvent valg for mange kjente trommeslagere verden over, understreker deres forpliktelse til kvalitet og lyd.

Funksjoner

 • 7 x 14 10-ply Maple Shell
 • Skjerme kabelsko
 • Floral Matt Wrap
 • SJC skjold kabelsko
 • 3.00mm ringer
 • Flat Black Hardware