SJC Drums Custom stripete 14 x 7 Skarptromme, blåfarge, Merlot & Pearl

 • Video 1
 • Video 2
kr 7 453 Utsalgspris kr 8 282 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Unik spesialtilpasset av Snare.
 • Stolt håndlaget i Massachusetts, USA.
 • 100 prosent amerikansk lønn Shell med rik Tone.
 • SJC skjold kabelsko tilbud bedre innstilling stabilitet og justerbarhet.
 • Fantastisk messing Hardware

SJC Drums Custom stripete 14 x 7 Skarptromme, blåfarge, Merlot & Pearl

- detaljer

Denne SJC Drums Custom stripete Snare er et eksempel på SJC Custom Drums dedikasjon til å skape de beste klingende trommene, med en skjønnhet og oppmerksomhet på detaljer som er uslåelige. Denne SJC skarptromme har vært omhyggelig håndlaget i USA, med en 10 lag 100 prosent amerikansk lønn skall tilbyr noen av de rikeste og full bodied toner, og like målinger av lang Sustain og resonans. Fantastisk messing hardware fullfører utseendet på denne SJC skarptromme, mens den vintage kaste av tilbyr en rask og nøyaktig handling.Merk: Når du kjøper en SJC trommesett fra Gear4music du vil gjøre betydelige besparelser mot kostnadene for direkte levering fra USA og EU importavgiften ekstra. For mer informasjon vennligst kontakt

Produktreferanse: 75825

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

The Snare

SJC Drums stripete serien 14 x 7 Skarptromme, blåfarge, rød og alderen Pearl bringer kraftig og utmerket tone til tuppen av spilleren. Med forbedret lavere frekvenser og jevn fordeling av middels og høye frekvenser, lyden er klart og støtter et bredt mottaksområdet gjør for en god generelt skarptromme.

Hardware

Den standard SJC skarptromme ledninger gir en flott blanding av shell tone og skarptromme wire snap, videre hjelpe definisjonen av skarptrommer dynamisk lyd. SJC skjold kabelsko brukes er holdbare og tilbyr stor stabilitet og justerbarhet gjør for pålitelig og subjektive sett opp. A vintage kaste kjennetegnet på den skarptromme bruker en enkel og lateral stil forskyve som gjør praktisk og lett operasjonsprioritet.

Hver tromme er individuelt tilpasset og spilte for å sikre at de er klar til å spilles ved ankomst, betyr at SJCS utrolig tone spillere umiddelbare disposisjon.

Produksjon

Med en flott lyd kommer også en stor estetisk. Den karakteristiske SJC-skiltet ligger på skallet stolt merke den skarptromme som et produkt av høy kvalitet produksjon og håndverk. The SJC-StripedSeries bygget i Massachusetts av samme håndverkere som lager det nyskapende tilpassede kits og beholder ultimate lydkvalitet samt en klassisk utseende.

Om SJC Drums

Med små kår i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bestemors kjelleren, SJC har siden utviklet seg til en av verdens ledende tromme produsenter og leverandører. Alltid i forkant av innovasjon, SJC har alltid fokusert på å gjøre trommeslager i focal poenget med noen ytelse.

Så de fikk bedre på bygningen, skjønte brødrene det en god idé å få noen av sine venner til å spille deres kits og begynne å spre ordet. A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var noen av de få påtegninger fra brødrene. SJCS Vendepunktet kom da den musikalske følelsen panikk! På diskotek spilte MTV awards music i 2006. Denne høydepunkt aktivert merket å armen ut og støtter en rekke større og mer mangfoldig band som Hawthorne høyder, Aiden og Cobra Starship. Utvide sin allerede imponerende kunstner vaktliste SJC begynte å nå enestående høyder og klart å flytte ut av deres bestemødre kjelleren og i et lager, aktivere SJC å introdusere en rekke nye medarbeidere.

Omfavner spillet innovasjon, SJC har konsekvent opprettet trommer som produserer høykvalitets tone og et tydelig tegn, ofte til eksakte spesifikasjonen av høyt profilerte kunstnere. I de siste to årene har SJC signert trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre kule (Green Day). Med alle disse verdenskjente kunstnere tidligere blir godkjent av store internasjonale selskaper, taler det volumer av SJC for deres ønske om å bytte til en Custom firmaet.

En nesten endeløs liste med Custom alternativer prioriterer SJC trommeslagers krav mens aldri å kompromittere sin klassiske og unike lyd. Med en stadig voksende liste over store navn på deres liste, har SJC vært en konsekvent valg for mange kjente trommeslagere verden over, understreker deres forpliktelse til både kvalitet og lyd.

Vurderinger

"Jeg har spilt på bokstavelig talt hver type oss trommer der ute, og jeg har endelig funnet mitt hjem. Jeg har sett fra trommer som disse hele mitt liv. Ekte amerikanske Gatebil Custom prosjektpakker. Fra utseende og lyd til service og oppmerksomhet, er det godt å nå være del av SJC familien." Tré Cool - Green Day

"Jeg har ingen anelse hvordan jeg knapt startet å spille disse trommer, de høres utrolig! Ikke sikker på hva rock var jeg bodde. Jeg kan ikke uttrykke hvor stolt jeg er nå være del av SJC og få til å spille disse fantastiske trommer hver kveld." Dave Joyal

"Meg å være ekte og ærlig: Jeg er så stolt på SJC Drums. De har behandlet meg så godt siden jeg begynte å spille dem 5 år siden. Takk!" Rian Dawson-All Time lav

Funksjoner

 • 10 lag 7 x 14 Maple Shell
 • Unik trippel Wrap Finish
 • 2.3mm ringer
 • 20 Strand Snare ledninger
 • SJC skjold kabelsko
 • Messing Hardware
 • Vintage Throw Off