SJC Drums Tour 22'' 3 Piece Shell Pack, Custom Lilla Stain

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
kr 18 816 Utsalgspris kr 20 907 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Unikt Custom lilla Stain Finish.
 • Stolt Håndlaget i Massachusetts, USA.
 • Amerikansk Maple Shell Pack med Kraftig Lyd.
 • SJC 45 Graders Bearing Edge gir Økt Sustain og Attack.
 • SJC Shield Kabelsko Tilbyr Bedre Tuning Stabilitet og Justeringsmuligheter

SJC Drums Tour 22'' 3 Piece Shell Pack, Custom Lilla Stain

- detaljer

SJC Custom trommer Tour Shell Pack inneholder et unikt Custom Purple stain med fantastisk messing hardware. SJC tour pakken er designet for å tilby kresne trommeslagere et tonalt rikt, kraftig og allsidig sett med trommer. 100 prosent amerikansk mample skjell produserer selv høye og mellomtoner med glatt lave frekvenser. SJC Tour trommer er laget med stolthet i Massachusetts USA, bruke de samme teknikkene som SJC gjelder deres elskede Custom trommesett. SJC 45 graders hand cut bearing edge er utformet for å forbedre shell resonans og tuning stabilitet. Glatt svart stain finish sikrer at Tour-serien trommer ser perfekt på ethvert tidspunkt, i noen band, alle genre. Kjent verden over som den mest spennende tromme produsenten i dag, fortsetter SJC Custom trommer å presse grensene og levere kvalitet for selv de mest krevende trommeslagerne.Merk: Når du kjøper en SJC skarptromme fra Gear4music vil du spare betydelige mot kostnadene for direkte levering fra USA og EU importavgiften. For mer informasjon vennligst kontakt

Produktreferanse: 72141

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Kit

SJC Drums Tour serien 22'' 3 Piece Shell Pack, lilla stain, messing HW har blitt opprettet med omfattende allsidighet og kraftige tone som gir rik angrep og dyp resonans, gjør en formidabel lyd. Men tilpasningsdyktige til en rekke ulike sjangere, er det SJC Tour serien utstyr perfekt til rock, punk eller hardcore trommeslager.

Hardware

Hånden kuttet SJC 45 graders bearing edges sikre skall appellerer og konsekvent holde på bølgelengde mens produsere mer Sustain med en ekstra lysstyrke og Sustain. 2.3mm trippel flens stål ringer oppfordrer åpen og lang Sustain for en kraftig og kommanderende tom tone. Tre basstromme bøylene oppfordrer en økt fokus og forkortet angrep som bidrar til en kraftig low end dunk.

SJC skjold kabelsko tilbyr optimal tuning stabilitet og justerbarhet. Utformet med studio innspillingen Husk, produsert de uten kilder for å redusere uønskede volum forstyrrelser. SJC merkede braketter for gulv toms og hengende monterer har blitt tilpasset til 10,5 mm stenger og er lavere profil å redusere masse lagt til trommer.

Produksjon

Hver tromme er individuelt tilpasset og spilte for å sikre at de er klar til å spilles ved ankomst, betyr at SJCS utrolige tone er klar til spillerens umiddelbare disposisjon. Den karakteristiske SJC-skiltet ligger på spark hvit unported resonans hode, stolt merking kit som høy kvalitet produksjon og håndverk. Med en flott lyd kommer også en stor estetisk. Den slanke Custom lilla farget slutten på lønn gir kit en vintage utseende mens Sustain sin utpregede varmt og glatt tone. 100 amerikanske lønn skjell produsere selv høye og mellomtoner med glatt lave frekvenser. Den stilige Custom lilla slutten sikrer at Tour-serien trommer se perfekt på ethvert tidspunkt, i noen band, alle genre.

Om SJC Drums

Med små kår i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bestemors kjeller, SJC har siden utviklet seg til en av verdens ledende tromme produsenter og leverandører.

I begynnelsen brødrene var bestemt på å pioneer lyden av en generasjon, utrettelig søker å forbedre seg selv og sine trommesetts kom frem en tilstand av perfeksjon. Som brødrene ferdigheter kommet og de fikk bedre på bygningen, fant de det en god idé å få noen av sine venner til å spille deres kits og begynne å spre ordet. A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var noen av de få påtegninger fra brødrene. SJCS Vendepunktet kom da den musikalske følelsen "panikk! På diskotek "spilte MTV music awards i 2006. Denne høydepunkt aktivert merket å armen ut og støtter en rekke større og mer mangfoldig band som Hawthorne høyder, Aiden og Cobra Starship. Utvide sin allerede imponerende kunstner vaktliste, SJC begynte å nå enestående høyder og klart å flytte ut av deres bestemødre kjelleren og i et lager, aktivere SJC å introdusere en rekke nye medarbeidere.

Omfavner spillet innovasjon, SJC har konsekvent opprettet trommer som produserer høykvalitets tone og et tydelig tegn, ofte til eksakte spesifikasjonen av høyt profilerte kunstnere. I de siste to årene har SJC signert trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre kule (Green Day). Med alle disse verdenskjente kunstnere tidligere blir godkjent av store internasjonale selskaper, taler det volumer av SJC for deres ønske om å bytte til en Custom firmaet.

Alltid i forkant av innovasjon, SJC har alltid fokusert på å gjøre trommeslager i focal poenget med noen ytelse. En nesten endeløs liste med Custom alternativer prioriterer SJC trommeslagers krav mens aldri å kompromittere sin klassiske og unike lyd. Med en stadig voksende liste over store navn på deres liste, har SJC vært en konsekvent valg for mange kjente trommeslagere verden over, understreker deres forpliktelse til kvalitet og lyd.

Vurderinger

"Jeg har spilt på bokstavelig talt hver type oss trommer der ute, og jeg har endelig funnet mitt hjem. Jeg har sett fra trommer som disse hele mitt liv. Ekte amerikanske Gatebil Custom prosjektpakker. Fra utseende og lyd til service og oppmerksomhet, er det godt å nå være del av SJC familien." Tré Cool - Green Day

"Jeg har ingen anelse hvordan jeg knapt startet å spille disse trommer, de høres utrolig! Ikke sikker på hva rock var jeg bodde. Jeg kan ikke uttrykke hvor stolt jeg er nå å være del av SJC og få til å spille disse fantastiske trommer hver kveld." Dave Joyal

"Meg å være ekte og ærlig: Jeg er så stolt på SJC Drums. De har behandlet meg så godt siden jeg begynte å spille dem 5 år siden. Takk!" Rian Dawson-All Time lav

Funksjoner

 • 100 prosent amerikansk lønn skjell
 • SJC skjold kabelsko
 • SJC 45 graders peiling kanter
 • SJC merkede hakeparenteser
 • Tilpasset lilla satin Stain Finish
 • Messing Hardware
 • 6-ply Maple Toms, 8-ply Maple basstromme
 • 2.3mm metall Tom ringer

Konfigurasjon

 • Kick: 8 lag 22 "x 18"
 • Rack Tom: 6 lag 12 "x 8"
 • Gulv Tom: 6 lag 16 "x 16"