SJC Trommer Custom 20-3 Piece Shell Pack, Naturlig Satin, Wood Hoops

 • Video 1
 • Video 2
kr 28 627 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Spesiell 'Håndlaget i USA' Custom Shell Pack.
 • 100 Prosent Amerikansk Maple Skjell med Ringer av Tre.
 • SJC Skjold Kabelsko Tilbyr Bedre Tunung Stabilitet og Justerbarhet.
 • Fibreskyn Stil Resonans Head Oppfordrer Store Projeksjon.
 • SJC Tre Merkene Legge til Fantastiske Visuelle Impakt

SJC Trommer Custom 20-3 Piece Shell Pack, Naturlig Satin, Wood Hoops

- detaljer

SJC Drums skikken 20-3 Piece Shell Pack, naturlig Satin beis tre ringer er designet av SJC i samarbeid med Gear4music for å skape en fantastisk Shell Pack, som kombinerer et rått og naturlig utseende med en salig, fyldig tone. Vi spurte SJC Custom trommer å gjøre noe som betalt Tribute til de tre hooped kits i går, mens beholde uslåelig kvalitet og oppmerksomhet på detaljer som har gjort SJC Drums berømt. 100 prosent amerikansk maple skall er kjærlig hånd laget i USA, og tilbyr en deilig rik tone med masse attack. SJC Drums laget en Shell Pack som vil ha trommeslager siklende takket være det tidløse, vakre utseendet, med svart SJC skjold kabelsko legge et snev av klasse. Dette er en Custom SJC Shell Pack og når det er solgt, vil det være borte for alltid!Merk: Når du kjøper en SJC skarptromme fra Gear4music vil du spare betydelige mot kostnadene for direkte levering fra USA og EU importavgiften. For mer informasjon vennligst kontakt

Produktreferanse: 72154

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Kit

Denne SJC skikken 20-Shell Pack har vært håndlaget i USA av SJC'S master tromme lagere. Med 6 lag amerikansk maple toms og 8 lag amerikansk maple kick, trommeslagere vil absolutt elske den naturlige resonansen og attack som denne fantastiske Custom skall-pakken tilbyr. Det er utrolig allsidig og Natural Satin stain med nydelig tre ringer en tupp av hatten til noen av de vakreste vintage trommesett noensinne laget. Hånd kuttet SJC 45 bearing edges sikrer at skjellene appellerer og konsekvent holder på bølgelengde gjør utstyret svært pålitelig. Det lar også skjellet produsere mer Sustain med ekstra lysstyrke og angrep. Hver tromme er individuelt tilpasset og spilte for å sikre at de er klar til å spilles ved ankomst, betyr at SJCS utrolig tone spillere umiddelbare disposisjon.

Hardware

Hånd kuttet SJC 45 bearing edges sikrer skall appellerer og konsekvent holde på bølgelengde mens de produserer mer Sustain og attack på 6 lag toms og 8-tråds basstromme. Utvalgte 2.3mm tredoblet flens stål ringer oppmuntre åpen og lenge Sustain slik at tonen kompetent prosjekter og skjærer gjennom i miksen. SJC skjold kabelsko tilbyr bedre tuning stabilitet og justeringsmuligheter enn rør kabelsko, gjør settet mer allsidige og dynamiske.

Med en flott lyd kommer også en stor estetisk. Den naturlige Satin farget avslutning på maple skall gir pakken et særpreget vintage utseende samtidig som distinctively varm og jevn tone. Det karakteristiske SJC-skiltet ligger Ahead hvite unported resonans basstrommeskinn stolt merking kit som høy kvalitet produksjon og håndverk. SJC Drums Custom 3 piece Shell pakken, naturlig Satin beis tre ringer funksjoner tre skjold som gir pakken en særegen naturlig følelse, mens gi det en attraktiv og unik kant.

Om SJC Drums

Med små kår i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bestemors kjelleren, SJC har siden utviklet seg til en av verdens ledende tromme produsenter og leverandører.

I begynnelsen brødrene var bestemt på å pioneer lyden av en generasjon, utrettelig søker å forbedre seg selv og sine trommesetts kom frem en tilstand av perfeksjon. Som brødrene ferdigheter kommet og de fikk bedre på bygningen, fant de det en god idé å få noen av sine venner til å spille deres kits og begynne å spre ordet. A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var noen av de få påtegninger fra brødrene. SJCS Vendepunktet kom da den musikalske følelsen "panikk! På diskotek "spilte MTV music awards i 2006. Denne høydepunkt aktivert merket å armen ut og støtter en rekke større og mer mangfoldig band som Hawthorne høyder, Aiden og Cobra Starship. Utvide sin allerede imponerende kunstner vaktliste, SJC begynte å nå enestående høyder og klart å flytte ut av deres bestemødre kjelleren og i et lager, aktivere SJC å introdusere en rekke nye medarbeidere.

Omfavner spillet innovasjon, SJC har konsekvent opprettet trommer som produserer høykvalitets tone og et tydelig tegn, ofte til eksakte spesifikasjonen av høyt profilerte kunstnere. I de siste to årene har SJC signert trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre kule (Green Day). Med alle disse verdenskjente kunstnere tidligere blir godkjent av store internasjonale selskaper, taler det volumer av SJC for deres ønske om å bytte til en Custom firmaet.

Alltid i forkant av innovasjon, SJC har alltid fokusert på å gjøre trommeslager i focal poenget med noen ytelse.

En nesten endeløs liste med Custom alternativer prioriterer SJC trommeslagers krav mens aldri å kompromittere sin klassiske og unike lyd. Med en stadig voksende liste over store navn på deres liste, har SJC vært en konsekvent valg for mange kjente trommeslagere verden over, understreker deres forpliktelse til kvalitet og lyd.

Vurderinger

"Jeg har spilt på bokstavelig talt hver type oss trommer der ute, og jeg har endelig funnet mitt hjem. Jeg har sett fra trommer som disse hele mitt liv. Ekte amerikanske Gatebil Custom prosjektpakker. Fra utseende og lyd til service og oppmerksomhet, er det godt å nå være del av SJC familien." Tré Cool - Green Day

"Jeg har ingen anelse hvordan jeg knapt startet å spille disse trommer, de høres utrolig! Ikke sikker på hva rock var jeg bodde. Jeg kan ikke uttrykke hvor stolt jeg er nå være del av SJC og få til å spille disse fantastiske trommer hver kveld." Dave Joyal

"Meg å være ekte og ærlig: Jeg er så stolt på SJC Drums. De har behandlet meg så godt siden jeg begynte å spille dem 5 år siden. Takk!" Rian Dawson-All Time lav

Funksjoner

 • 6-ply Maple Toms, 8-ply Maple basstromme
 • Fibreskyn stil resonans Head
 • SJC 45 graders peiling kanter
 • Naturlig satin flekken Finish
 • Brown Hardware
 • SJC skjold kabelsko
 • Tre skjold emblemer

Konfigurasjoner

 • 6 lag Rack Tom 12 x 8, 6 lag gulv Tom 14 x 14, 8 lag Bass tromme 20 x 16
 • 2.3mm metall Tom ringer