Sabian XS20 5 Piece Super sett med O-sonen Crash & Cymbal Bag

kr 8 477 Utsalgspris kr 10 360 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Bronse legering bygging for lyse, fokusert Tone.
 • Forbedret respons og føler.
 • Perfekt oppgradering til alle eksisterende oppsett.
 • Avansert ytelse til en konkurransedyktig pris.
 • Inkludert Bag for 16'' O-sonen Cymbal

Sabian XS20 5 Piece Super sett med O-sonen Crash & Cymbal Bag

- detaljer
Den Sabian XS20 5 Piece Super Set har et stort utvalg av høykvalitets cymbaler, hver med en bronse legering konstruksjon med strålende plasseringer for lyse og fokusert toner som utfyller en rekke tromming stiler og sjangere. Inkludert O-sonen cymbal er perfekt for bruk som en effekter cymbal, mens middels turen gir et pålitelig og allsidig ytelse for å støtte hele området. Med inkluderingen av 2 dB kontroll crash cymbaler, cymbal pakken støtter de mest artikulere spille teknikkene. Ideelt som en oppgradering til en nybegynner rekke cymbaler, den Sabian XS20 5 Piece Super Set tilbyr suveren ytelse til en redusert pris.

Produktreferanse: 82609

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Pakken inneholder

 • Sabian XS20 21" middels Ride Cymbal
 • Sabian XS20 18" dB kontroll Crash Cymbal
 • Sabian XS20 16" dB kontroll Crash Cymbal
 • Sabian XS20 14" X-Celerator Hi-Hat cymbaler
 • Sabian XS20 16'' O-sonen Cymbal med gratis Bag

21" middels Ride

Den Sabian XS20 21" middels Ride Cymbal balanserer en rene, lyse tone med en forbedret respons og føler som er ideelt for en rekke tromming stiler og sjangere. Cymbal er produsert ved hjelp av en unik byggeprosessen for å oppnå high-end ytelse som vil legge personlighet og karakter til din tromming, avhengig av din stil. Cymbal er både godt balansert og holdbar, tilbyr en ypperlig projeksjon som passer godt for ytelse og studio-programmene.

dB Control Crash's

Den Sabian XS20 18" dB kontroll Crash Cymbal er utformet for å brukes for lavt volum innstillinger, tilbyr lyse toner sammen med en skarp og irritabel svar takket være ekstra tynn design. Den forkortede delay gjør den crash ideell for bruk med en rekke tromming stiler og programmer der volumet er ikke avgjørende. Holdbar B20 bronse bygging kombineres med en briljant overflate for smarteste lyder, noe som gjør det til det perfekte akkompagnement til eksisterende tromming oppsettet.

14" X-Celerator Hi-Hats

Den Sabian XS20 14" X-Celerator Hi-Hat cymbaler tilbyr en svært forståelsesfull føler med skarpe og lyse toner, takket være den vintage-stil B20 bronse konstruksjon. Den øverste cymbal tilbyr en middels vekt for nøyaktig og artikulere stikker, mens bunnen cymbal bærer mer vekt, gir en økning i klarhet med lyse tonale egenskaper. Hi-Hats er ekstremt allsidig, og høres flott når de brukes i en rekke tromming stiler og sjangere programmer. Med økt følsomhet og en ekstremt spillbare design, den Sabian XS20 14" X-Celerator Hi-Hat cymbaler er det perfekte valget for en oppgradering til eksisterende oppsettet eller et godt valg for et første sett med hi-hat cymbaler for noen utvikle trommeslager.

16'' O-sonen Cymbal

Den Sabian XS20 16'' O-sonen Cymbal funksjoner en B8 legering bygging for et skarpt svar sammen med en eksplosiv lyd og enestående projeksjon. Hese toner som denne cymbal kan produsere gjør det ideelt for selv de mest intense tromming stilene og sjangere. Integrert O-sonen hull garanterer en rask respons og føler, ideelt for uttrykksfulle spille teknikker. Med en gratis cymbal pose for enkel lagring og transport, det Sabian XS20 16'' O-sonen Cymbal tilbyr et unikt tillegg til oppsettet til en svært konkurransedyktig pris.

Funksjoner

 • Bronse legering bygging
 • Lys og fokus
 • Jevn og presis svar
 • Inkludert cymbal bag 16'' O-sonen