Sabian XS20 Performance Set 14'' Hi-Hats, 16'' Crash, 20'' Ride

 • Video 1
kr 2 827 Utsalgspris kr 5 620 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Presisjon Utformet B20 Alloy Konstruksjon.
 • Glorious Finish gir Skarpe, Lyse Toner.
 • Vintage Stil med Forbedret Respons og Følelse.
 • Perfekt Balanse av Pris for Performance.
 • Inkluderer 14'' Hi-Hatter, 16'' Middels Thin Crash, og 20'' Ride.

Sabian XS20 Performance Set 14'' Hi-Hats, 16'' Crash, 20'' Ride

- detaljer
Sabian XS20 Performance Set inneholder 14'' Hi-hatter, en 16'' middels Thin Crash, og en 20'' Ride, gir deg et stort utvalg av høykvalitets cymbaler for oppsett. Laget med en innovativ produksjon teknikk, XS20 er utformet for å representere crisp, skarp lyd av vintage lyse cymbaler. Denne pakken er ikke bare perfekt for alle trommeslagere som ser etter å oppgradere deres cymbaler fra nybegynnere, men også som et første kjøp for noen utviklede trommeslagers behov for avansert ytelse fra deres cymbaler.

Produktreferanse: 10625

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Om Sabian

Fra moderne til vintage, Sabian cymbaler brukes i nesten alle musikalske sjangre, av noen av de største navnene i tromming. Sabian er alltid det første valget for ledende trommeslagere som Chad Smith, Mike Portnoy, Dave Weckl, Neil Pert og mange fler.

Sabian strever for å skape cymbaler og lyder som er riktig for deg og hva du gjør. Populære cymbaler som B8 cymbal serien er verdens ledende serie for kvalitet bronse cymbaler til en lett tilgjengelig pris, tilbyr en kvalitetsdesign, stramme og klar lyd. Alternativt tilbyr Sabian's XS20 serien, mid pris punkt bronse cymbaler populære modeller og lyder.

Presisjon utformet B20 legering

Blande Sabian B20 bronse med moderne teknologi gir cymbaler av premium kvalitet til en lav pris. Secret-prosessen B20 legeringen er presisjon utformet for å levere utrolig verdi. Laget med en innovativ produksjon teknikk, XS20s er utformet for å representere crisp, skarp lyden av vintage lyse cymbaler.

Økt volum og definisjon

Den Sabian XS20 14'' Medium Hi-hatter funksjonen en middels vekt topp cymbal med tung bunn. Middels toppen gir nøyaktig stikker respons mens tung bunn øker klarhet og kuttet. Dette paring øker volumet, leverer ren stick / pedal definisjon og fylde da spilte åpne, noe som resulterer i en allsidig par cymbaler.

Forbedret respons

Sabian XS20 16'' middels Thin Crash cymbal kombinerer responsen av en tynn crash med økt makt en middels vekt, gir en allsidig og effektiv crash for en trommeslager. Komplett med en fet, oppdatert profesjonelt utseende, hånd-dreide brede riller og laget av musikalsk B20 bronse denne cymbal leverer en lyse og alvorlig musikalsk lyd.

Ren musikalsk lyd

Sabian XS20 20'' tur gir en velsmakende balanse mellom pinne definisjon og tonale vask betyr at du får en ren musikalsk lyd på alle volumer. Komplett med en mellomstore klokke for å spille solid grooves.

Spesifikasjoner

 • Inkluderer: XS20 14'' middels Hei-hatter, XS20 16'' Med tynn Crash Cymbal & XS20 20'' ri Cymbal
 • Stil: Vintage
 • Lyd: Lyse
 • Metal: B20 bronse
 • Pitch: Midten til høye
 • Finish: Strålende