Snareweight M1 Snare dempe System

  • Video 1
kr 142 Utsalgspris kr 174 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Fleksibel Design kamp trommeslagere naturlig dynamikk.
  • Magnetiske fleksibilitet for å raskt endre innstillinger.
  • Patentert Clip passer alle Drum størrelser.
  • Ekte USA skinn.
  • 5 forskjellige innstillinger

Snareweight M1 Snare dempe System

- detaljer
Snareweight M1 Snare dempe systemet er utformet for å dempe lyden av din trommer ved å kontrollere resonans uten å ofre noe av lysstyrken. Snareweight har designet den beste og enkleste måten å dempe skarptrommer gir deg friheten til å forme lyden slik du ønsker.

Produktreferanse: 68867

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den Snareweight M1 er et spesialdesignet dempende system for skarptrommer som har en 4" Lær stripe som kan knyttes til noen skarptromme ved hjelp av sin patenterte klipp som kan passe noen tromme størrelse. M1's skinn bånd kan endres avhengig av hva du trenger, med fire forskjellige mengder dempende spenner fra veldig lys og lett til middels og ingen hele. Den har en fleksibel design som tillater det å matche din naturlige tromming dynamics og hindrer den fra å stikke til tromme hodet.

Flere dempende innstillinger

Den Snareweight tilbyr 5 forskjellige innstillinger å velge, gir muligheten til å finne riktig mengde dempe du ønsker. Det & rsquo s magneter tillater rask endring og vil holde M1 sikkert og vant ’ t påvirker lyden av din tromme. M1 kan settes til ingen dempe, alle skinn på tromma, venstre foldet over, høyre halvdel foldes og begge sider foldet over. Disse ulike innstillingen kan brukes til å finne riktig mengde dempe alle i én enkelt og brukervennlig enhet.