Tama SLP 14'' x 6" G-Bubinga Skarptromme, naturlig vattert Bubinga

 • Video 1

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

 • TAMA SLP G-Bubinga skall Skarptromme, 14 "x 6".
 • Naturlig vattert Bubinga Finish med sort nikkel Hardware.
 • Steel mektige Hoop & amp; Starclassic Lug.
 • Usedvanlig Punchy lyd & amp; Mange Low-End.
 • En All-Around tromme egnet til de fleste stiler

Tama SLP 14'' x 6" G-Bubinga Skarptromme, naturlig vattert Bubinga

- detaljer

TAMA opprettet lyd Lab prosjektet serien slik at hver trommeslager finner en skarptromme tilsvarer lyden perfekt. I G-Bubinga-Interfaceet Skarptromme med naturlig vattert Bubinga Finish som hjørnestein i kit, kan du ringe av søket.

Produktreferanse: 24020

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den Tama SLP G-Bubinga Skarptromme er et godt eksempel på hva SLP serien Skarptromme konseptet handler om. Kombinasjonen av Bubinga shell, 20-strand Starclassic karbon stål irritabel skarptrommer og stål mektige Hoop resulterer i en usedvanlig punchy lyd tromme med en generøs porsjon low-end.

12ply / 10mm Bubinga skallet med vattert Bubinga ytre lag er supplert med en naturlig vattert Bubinga finish med sort nikkel hardware, gir det TAMA SLP skarptromme et slående utseende.

Presseomtale

«Distinktiv, vakkert bygget sett av skarptrommer dekker omtrent alle musikalsk sjanger.»

-MusicRadar.com

TAMA'S SLP-serien er et resultat av en omfattende forskning og utvikling prosessen som førte til et variert tilbud av SLP shell-materialer. Tykkelse og deler var eksperimentert med å finne hver shells sonic potensial.

Tama høres prosjektet serier

Tama's lyd Lab prosjekt serien er en svært allsidig serie skarptrommer, utformet for å inkludere en skarptromme for hver tromming situasjon slik at du kan finne den perfekte tromme for dine spesifikke behov. Tama år forsker hva det tar for å lage en stor skarptromme, teste ut en rekke forskjellige komponenter for å se bare hva kan oppnås. SLP serien inkluderer trommer på en rekke forskjellige materialer og størrelser, inkludert 4 tre trommer og 4 metall trommer, alle tilbyr unike funksjoner og lyder. Tama mener at den skarptromme er sluttstenen i noen drummer lyd, derfor SLP serien ble utviklet for å hjelpe trommeslagere forbedre sin egen lyd.

About Tama

Med opp til 40 år innen tromme, Tama har utviklet en unik merkevare som prioriterer både flott tonale kvaliteten og enestående estetikk. Med en eklektisk liste over artister på sitt roster, Tama har konsekvent levert høykvalitets perkusjon til en rekke musikere gjennom årene. Denne omfattende listen inkluderer slike dyr som ledere trommis Matt Garstka, Anthrax's Charlie Benante, ZZ Top Frank Beard og Kendrick Lamar Rico Nichols. Tama trommer fremheve enkeltes bestemt nyansert spillestil og gi spilleren enestående tone og allsidighet.

Spesifikasjoner

 • Shell: 12ply / 10mm, Bubinga skall med vattert Bubinga ytre lag
 • Størrelse: 6 "x 14"
 • Finish: Naturlig vattert Bubinga med svart nikkel hardware
 • Bøyle: Stål mektige bøyle
 • Lug: Starclassic Lug
 • Snarer: 42 strand Starclassic karbon stål irritabel skarptrommer