Tama Silverstar t Jam Shell Pack, White Sparkle

kr 4 642 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Høy kvalitet bjørk skall tilbyr utrolig Tone.
 • Star-Mount systemet tilbyr økt resonans.
 • Tama's lyd Arc ringer forbedre naturlige toner.
 • Holdbar Chrome Hardware og hvit perle Finish.
 • Kompakt og bærbar 3-delt konfigurasjon

Tama Silverstar t Jam Shell Pack, White Sparkle

- detaljer
Den Tama Silverstar Metro Jam Shell Pack er en liten og kompakt pakke. Med en 16'' spark trommen, rack tom og gulv tom, shell pakken er perfekt for å spille i små steder, på gata, eller hvis du ikke har mye øving plass. Laget av bjerkeved skjell, vil Silverstar produsere en kraftig rik tone med en varm resonans.

Merk: Cymbaler og hardware ikke inkludert.

Produktreferanse: 73199

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Bjørk skjell

SilverStar skall er konstruert av nøye utvalgte bjerkeved og laget av samme støping metoder som avanserte Tama trommer. Ved å lage trommer med denne metoden, kan spillere oppnå en kraftig lyd med dype toner og en varm resonans. Hver av Silverstar trommene er utstyrt med Tama's 'Lyd Arc' ringer, som er basert på '' pinne slave bøylene '' som ble brukt på vintage skarptrommer. Alle kanter av lyd bue bøylene bøyes innover, Dette forbedrer trommer naturlige toner og tilbyr økt følsomhet, presisjon, og control.

Star-Mount systemet og Slidable Tom Holder

Tama's Star-mount systemet øker tromme resonans og støtter på fire poeng på batter side tønnebånd av en tromme. Braketten øye-bolter lysbildet til venstre og høyre, så det er mulig å hindre øye-bolter i å berøre hverandre selv når du konfigurerer to toms nær hverandre. Å holde rack tom på plass, Silverstar kit funksjonene Tama's MTH900BN tom holderen som lar tromme flyttes bakover eller fremover. Ved å bare løsne en rute-ledet bolt, rack tom kan flyttes opp til kan 50mm til en posisjon, du sette opp tromme dine spesifikasjoner.

Lav masse kabelsko

Funksjonen trommer Tamaer spesialdesignet separat kabelsko som er lav i masse, redusere overflaten er som de opptar. Med mindre design tilbyr de en struktur som ikke hindrer skjell resonans, noe som resulterer i en renere lyd.

Klo kroker

Klo kroker stabilisere tre basstromme bøylene, holde dem på plass uansett hvor hardt du spiller. Klørne har innebygd gummi foring som hjelper beskytte skogen og Sustain tuning selv under lange forestillinger. Gummi mellomrom beskytte klo kroker og spenning bolter fra skade når bass tromme er plassert på bakken.

Perfekte grunnlaget installasjon

Den Tama Silverstar Metro Jam Shell Pack tilbyr en foundation oppsett som kan bli ferdig med det hardware og cymbaler selvvalgt og utvidet med add-on trommer og holdere hvis du velger. Når sammenkoblet med høy kvalitet cymbaler og hardware, Silverstar Metro Jam Shell pakken tilbyr en flott erfaring for trommeslagere på alle nivå og erfaring.

About Tama

Med opp til 40 år innen tromme, Tama har utviklet en unik merkevare som prioriterer både flott tonale kvaliteten og enestående estetikk. Med en eklektisk liste over artister på sitt roster, Tama har konsekvent levert høykvalitets perkusjon til en rekke musikere gjennom årene. Denne omfattende listen inkluderer slike dyr som ledere trommis Matt Garstka, Anthrax's Charlie Benante, ZZ Top Frank Beard og Kendrick Lamar Rico Nichols. Tama trommer fremheve enkeltes bestemt nyansert spillestil og gi spilleren enestående tone og allsidighet.

Spesifikasjoner

 • Shell: Bjørk 6-Ply 6mm (TT, FT, SD) / 7-Ply 8mm (BD)
 • Basstromme ringer: Tre
 • Hardware: Chrome
 • Finish: Hvit gnisten

Konfigurasjon

 • Basstrommen: 14'' x 16''
 • Gulv Tom: 11'' x 13''
 • Tom Tom: 6.5'' x 10''