Tama Starclassic Bubinga 22'' 3pc Shell Pack, Garnet vattert Bubinga

 • Video 1

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

 • Allsidig tonen og kraftfull projeksjon.
 • Dynamisk lyd For en rekke sjangere.
 • Uttrykksfulle resonans.
 • Karakteristiske estetiske

Tama Starclassic Bubinga 22'' 3pc Shell Pack, Garnet vattert Bubinga

- detaljer

Den Tama Starclassic Bubinga 22" Shell Pack, Garnet vattert Bubinga bringer brukeren en unike estetiske og tydelig tone som virkelig skiller det fra resten. Pakken er gjeldende for en rekke forskjellige sjangere, finne seg i hjem spiller tung rock eller jazz. Bubinga tone tre tilbyr en lignende lyd som lønn skjell, men med en mer avrundet mørk Sustain, gir spilleren en rik tone og formidable tilstedeværelse.

Produktreferanse: 76738

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Tama 3 stykke Starclassic Bubinga kombinerer tonen i et bubinga skall med en særegen estetisk som er sikker på å sette trommeslager som den focal stykke noen ytelse. Med bubinga skjell spilleren kan forvente en mye mørkere lyd, med en rik full Sustain det er kjøpedyktig prosjekt effektivt gjennom i miksen.

Star-Mount systemet

Tama's innovative Star-Mount systemet maksimerer trommer resonans, gir støtte på fire separate punkter på batter siden bøylen på trommer.

Minimum Shell kontakt

Fra Star-Cast monteringssystem å enkelt liten kabelsko, var alle aspekter av Starclassic skreddersydd for å kombinere med Tamas ideelle av nakne-minimum shell kontakt. I stedet for metall merker naglet til skallet har Starclassic en maple luftehull cap og en logo som er trykt på skallet før siste finish brukes. Disse funksjonene bidrar også til Starclassics rike, tidløst utseende.

Bubinga

Med en ukonvensjonell kombinasjon av dybde og en skarp angrep, bubinga har et svært aggressive angrep kombinert med en intens dybde og Sustain. Bubinga er en vanskelig tropisk trevirke med et rett sikringsanlegg korn. Det er ofte plukket for sin unike estetiske og vanligvis lyse respons.

Quick-Lock Tom parentes

Tama quick-lock tom brakettene gir en rask og enkel måte å setup og crash kit. I tillegg når tromme er plassert på ben eller en tom stå er det ikke nødvendig å feste og justere separat låser å lagre innstillingen. Ved å skyve bryteren på braketten, vil det skille i to deler, holde delen "minnelås" på stativet eller ben, lagre plassering og gjør neste sett opp raskt og enkelt.

Quick-Lock parentes også bruke gummi fôr for å redusere vibrasjoner overføring til tom stativ eller gulvet tom Ben; ytterligere isolere trommer og forbedrer resonans.

Støpt ringer

Tamas sink Die-Cast ringer er produsert ved å injisere smeltet metall inn i former, skaper en tett bøyle som er mer konsekvent i form enn trippel flens ringer. Denne utformingen gir trommer med en skarp angrep, klare, gjenklanger høyder og kraftig kantslag. Støpt ringer gjør tuning mer konsekvent og enklere å oppnå fordi spenning bolter kontakt bøylen riktig.

Klo kroker

Klo kroker stabilisere tre basstromme bøylene, holde dem på plass uansett hvor hardt du spiller. Klørne har innebygd gummi foring som hjelpe beskytte skogen og Sustain tuning selv under lange forestillinger. Gummi mellomrom beskytte klo kroker og spenning bolter skjemaet skade når bass tromme er plassert på bakken.

Air polstret gulv Tom Ben

Starclassics luftlomme gummi føttene er laget med en spesiell luftkammer som absorberer sjokk og hjelper fjerne overføring av vibrasjoner til gulvet, skape en forbedret og behagelig spillopplevelse.

Tama

Med opp til 40 år innen tromme, har Tama utviklet en unik merkevare som prioriterer både flott tonale kvaliteten og enestående estetikk. Med en eklektisk liste over artister på deres liste, har Tama konsekvent levert høykvalitets perkusjon til en rekke musikere gjennom årene. Denne omfattende listen inneholder slike dyr som ledere trommis Matt Garstka, Anthrax's Charlie Benante, ZZ Top Frank Beard og Kendrick Lamar's Rico Nichols. Tama trommer fremheve enkeltes bestemt nyansert spillestil og gi spilleren enestående tone og allsidighet.

Funksjoner

 • Bubinga skjell
 • Star-Cast monteringssystem
 • Støpt ringer
 • Klo kroker
 • Basstrommen Spur brakett
 • Air polstret gulv Tom Ben

Konfigurasjon

 • Basstrommen: 16 "x 22"
 • Tom: 8 "x 12"
 • Gulv Tom: 16 "x 16"