Tama Starclassic utøver B/B 4 Delers Shell Pack, mørk kirsebær Fade

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

  • Kombinert bjørk og Bubinga skjell tilbyr fantastisk toner.
  • Har fokusert og presis lyd av bjørk.
  • Bubinga lag forbedre lav End toner.
  • Star-Cast montering sikrer Shell isolasjon fra Hardware.
  • Vær oppmerksom - cymbaler, Snare og Hardware ikke inkludert

Tama Starclassic utøver B/B 4 Delers Shell Pack, mørk kirsebær Fade

- detaljer

Tama Starclassic utøver B/B shell pakken var designet for å tilby trommeslagere rik, sonic skjønnheten av bubinga skjell, men til en rimeligere pris. Resultatet er et ektekabinett av bubinga og bjørk, gir spillerne en rimelig men virkelig spesiell trommesett. Med presis angrepet av bjørk, men nyter den rike low end av bubinga, Starclassic utøver BB er perfekt for de som søker profesjonell, kompromissløs tone uten å bryte banken. Star-Cast tom montering også sikrer at skjellene er isolert fra hardwaren, tillater dem å resonere fullt.


Produktreferanse: 50811

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

tromme skjell

Beste overføring av vibrasjoner fra hodet til shell er en tynnere skall best. Mindre tykkelse tilsvarer vanligvis mindre styrke. Tama slims ned hver lag og deretter kryss-laminater dem i en 6-ply 5mm tykke skall (7-ply 7mm bass tromme). Dette resulterer i en slankere skall som er mye sterkere enn andre tykkere skjell. Tama Starclassic tromme skjell bruk maple, den mest populære shell materialet i dag på grunn av sin varme lyd.

Star-Cast monteringssystem

Star-Cast-monteringssystem har alltid tilbudt topp resonans og stabilitet for TAMA'S pro-trommer, men nå TAMA har forbedret det videre. Et nytt strømlinjeformet design gjør det enklere å plassere toms nærmere sammen for større brukervennlighet og komfort enn noensinne. I tillegg tilbyr et bytte til aluminium lettere vekt og enda sannere tonale vibrasjon. Sist, men ikke minst, Star-Cast er nå belagt for å matche din tromme shell hardware!

Minimum Shell kontakt

Fra Star-Cast monteringssystem å enkelt liten kabelsko var alle aspekter av Starclassic taylored å kombinere med Tamas ideelle av nakne-minimum shell kontakt. I stedet for metall merker naglet til skallet benytter Starclassic en lønn airhole cap og en logo som er trykt på skallet før siste finish brukes. Disse funksjonene bidrar også til Starclassics rike, tidløst utseende.

Støpt ringer

Ringer ikke bare påvirker tromme tuning, men også påvirke trommelyd, derfor hoops var så viktig for designerne av Tamas profesjonell tromme linjer. Tama Starclassic lønn har sink støpt ringer, som er produsert ved å injisere smeltet metall i formene. Støpt ringer har mer tetthet og mer konsekvent i form enn triple-flens ringer, som er produsert ved å bøye metallplater. Støpt ringer gjør tuning mer konsekvent og enklere å oppnå fordi spenning bolter kontakt bøylen riktig. Trommer utstyrt med støpt ringer tilbyr også skarpere angrep, klart og resonant høyder og mye kraftigere kantslag.

Konfigurasjon

  • 22 "x 18" kick trommel
  • 10 "x 8" Tom
  • 12 "x 9" Tom
  • Gulv Tom 16 "x 14''
  • MTH909 Dobbel Tom holderen

Merk: cymbaler, skarp og hardware selges separat