WHD 42" Chau Gong - B-lager

  • Video 1
kr 7 992 Utsalgspris kr 9 628 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Komplett med visp og hengende stroppen.
  • 42" bronse legering Chau Gong.
  • Håndlaget i Wuhan, Kina.
  • (Stand selges separat)

WHD 42" Chau Gong - B-lager

- detaljer

Chau Gong, også kjent som Tam Tam, produserer en eksplosiv og fargerik lyd som er full av varme, dype toner. Med ikoniske bullseye design og produsert i Wuhan i Kina ser det hver bit så godt som det høres ut til en svært rimelig pris. Kobber kroppen har stått naturlig i slående soner og deretter laithed og polert andre steder å gi ekte Sparkletil lyden.

Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 77315

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Hjemmet til Gong

42" Chau Gong er håndlaget i Wuhan, Kina; hjem på gong. Sentrum spot og kanten av Chau gong opprettholder sin naturlige belegg, og resten av gong dreide og polert som tilbyr den perfekte balansen mellom holdbarhet og klang. En mild crescendo roll på denne gong vil skape en vakker og mystisk tone som høydepunktene i en piercing crash full av Sustain overtoner.

Perfekt orkestral Instrument

Chau gong (eller Tam Tam) har etablert seg som en svært viktig del av perkusjon i et moderne Symfoniorkester grunn sin extreme allsidighet. En Chau gong er å tilby en eksplosiv crescendo med en lang delay og Sustain denne gong er intet unntak, og med en litt variert spille teknikk kan du også oppnå kort, raskt dempet notater, og generere alle slags forskjellige og eksperimentelle lyder! Mange moderne verker er Chau Gong, som er mye brukt for effekter, spesielt i filmmusikk.

Hvis du også trenger et stativ med denne gong, prøve det WHD justerbar Gong stå 42"

.

Innhold og Spesifikasjoner:

  • 42" bronse legering (80% kobber og 20% Tin)
  • Beater og hengende stroppen inkludert
  • Stativ ikke inkludert

Siste innen perkusjon Design, komponenter og lyd.

WHD er en premium type Gear4music.com. Å bringe sammen nyskapende perkusjon design og premium kvalitet komponenter, WHD instrumenter har blitt utviklet for perkusjonist ønsker for å ta deres til neste nivå. Den WHD området inneholder perkusjon, akustiske trommesett, cymbaler, skarptrommer og oppdaterte elektroniske trommesett.

Hver er konstruert med bare de fineste materialene, spenner fra spesielt Hentet bjørk, Rosewood og amerikansk eik, super-tøff herdet akryl og kvalitet aluminium. Med design funksjoner inkludert double avstivet hardware over kits og profesjonell REMO hoder på alle akustiske trommer, WHD går langt utover hva som forventes fra slagverk i denne prisklassen. Fullført av slående visuelle og skiller seg ut tone, WHD er satt til å etablere seg som den kresne perkusjonist valg, uansett stil de spiller.