Audio interface

Gjennomfør opptak med høy kvalitet. Audio interface gir deg muligheten til å spille inn instrumenter, vokaler og synther til datamaskinen din ved å gi deg alle de nødvendige tilkoblingene for mikrofoner, instrumenter og synther. Kjøp et audio interface hos Gear4music og få en 30-dagers tilbakebetaling og en 2-års garanti med på kjøpet.

Vis all informasjon

Våre mest populære audio interface

Om audio interface

Audio interface er den beste løsningen hvis du ønsker å koble en gitar eller et keyboard til i datamaskinen din for å opprette låter.

USB, Thunderbolt og Firewire er alle tilkoblingstyper for audio interface og tilbyr forskjellige alternativer for plateartister og produsenter. Gear4musics audio interface-sider tilbyr en rekke valgmuligheter til diverse priser, avhengig av hva du ønsker å bruke ditt interface til.

Når det kommer til audio interface-tilkoblinger så er USB den vanligste tilkoblingstypen for både PC og Mac. En Firewire-tilkobling er den raskeste etter USB, fulgt av Thunderbolt 3 som er den raskeste typen for et audio interface. Thundberbolt 3 benytter en "USB Type-C" tilkobling som ser helt lik ut som en USB Type-C-kontakt, men som kun fungerer når den er koblet til i en dedikert Thunderbolt 3-port.