Digitalt, Piano messe på Gear4music, York, YO26 6RB: Fri. 27th - lørdag 28 August

p >

På Gear4music vi er vert for en Digital Fair Piano på fredag 27th og lørdag 28 August seg i Apples hovedkontor i York (postnummer: YO26 6RB). Denne spesielle gratis event gir deg muligheten til å oppleve først hånd noen av ledende digitale pianoer på markedet. Vi har noen fantastiske avtaler tilgjengelig på mange av digitale pianoer over to dager - kom og besøk oss på messen og se hvor mye du kan spare.

Til virkelig vil vi vise noen av de beste digitale pianoer fra Casio, Korg, Roland og Yamaha, så vel som vår egen merkevare av stor verdi Gear4music instrumenter. Vi har pianoer som er ideell for bruk hjemme eller på scene, i tillegg til et spesialutvalg av digitale flygler.

I tillegg til våre egne team av kunnskapsrik piano eksperter, vil vi ha piano spesialister på side fra Casio, Korg, Roland og Yamaha for å gi deg den høyre råd om hva piano som best passer dine behov. I tillegg til å gi hjelp og anbefalinger, vil teamet gi detaljert demonstrasjoner av pianoer.

Digitale Piano rettferdig tidsramme av demonstrasjoner


Fredag 27 August Lørdag 28 August
10.00 - Casio - John Henderson 10.00 - Casio - Christine Taylor
11.00 - Korg - Paul Thirkettle, Anthony Sawdon 11.00 - Korg - Paul Thirkettle, Anthony Sawdon
12.00 - Roland - Barry Dallman 12.00 - Roland - Adrian Herren
13.00 - Yamaha - Chris Wibrew 13.00 - Yamaha - Chris Wibrew
14.00 - Casio - John Henderson 13.45 - Casio - Christine Taylor
15.00 - Korg - Paul Thirkettle, Anthony Sawdon 14.30 - Korg - Paul Thirkettle, Anthony Sawdon
16.00 - Roland - Barry Dallman 15.15 - Roland - Adrian Herren
17.00 - Yamaha - Chris Wibrew 16.00 - Yamaha - Chris Wibrew

Digitale Piano rettferdig merkevare profiler


Casio er en verdensleder i produksjon av musikkinstrumenter. Dette året, Casio er feiret 30 år for å gjøre musikkinstrumenter, og har annonsert sin nye Merkevareambassadør, Myleene Klass. På Gear4music.com.com vi arbeider tett med Casio å gi sitt utvalg av digitale pianoer. Casio er spesialister i å lage pianoer for alle nivå av spillere og deres Privia register. Spesielt PX-130 er svært populært med sin enestående lydkvalitet og er fleksibelt nok for hjem, kirke, på skolen eller scene. Casio pianoer kombinerer fantastisk lyd, stilig design og avansert teknologi.


Den Gear4music Digital Piano området har vært utviklet over flere år av forskning og evaluering. Vi har sammen med ledende digitalt, piano produsenter fra rundt om i verden for å gi deg en rekke digitale pianoer tilbyr avanserte funksjoner på en meget konkurransedyktig prispunkt. Vårt digitalt, piano utvalg funksjoner de beste teknologiene som vanligvis finnes bare i mye dyrere digitale pianoer, men til en brøkdel av prisen. Med alle rik expressiveness av en akustisk piano, men allsidighet og bærbarheten til et digitalt instrument er et digitalt piano ideell for hjemme eller på scene.


Korg er en av de mest brukte og respektert navn i profesjonell musikk over hele verden. Selskapet har utviklet et sterkt navn i digitale pianoer, med SP område av Scenepianoer og LP rekke Hjem pianoer å bli kjent for sine expressiveness av lyd og vakkert utseende. Korg SV1, en siste tillegg til området, legger til vinhøst piano lyder til Korgs område-instrumentet er utrolig godt mottatt, og er perfekt for alle som leter etter Rhodes eller andre klassiske lyder.


Roland er verdensledere i design, produksjon og distribusjon av musikkinstrumenter inkludert pianoer, keyboard og synthesizere. Modeller som Roland RP 201 er svært populære blant våre kunder for deres kompakt, stilig stil og overkommelig pris. Rolands utvalg av Scenepianoer inkludert RD-serien er anerkjent som noen av mest avanserte i verden. På Gear4music.com.com vi er også stolte over å ha et utvalg av Roland Digital Flygeler som legger til et snev av klasse å alle rom som de er omtalt i.


Yamahas opprinnelse som musikkinstrumenter produsenter kan spores tilbake til 1812. Gjennom Yamahas stadig nyskaping og teknologisk forsprang Yamaha digitale pianoer er spilt av mange av de verdener øverste kunstnerne og kan finnes i mange av verdens topp opptaksstudio. Populære digitale pianoer som Clavinova CVP området tilbyr autentisk piano lyder og eksepsjonell keyboard Svar å sette musikalsk uttrykk med fingertuppene. Med pianoer fra Arius og Modus områdene som er også tilgjengelig, Gear4music.com.com er en av de ledende stedene for å se de beste Yamaha pianoer.

Digitale Piano Demonstrator Biografi: Casio's John Henderson

John er veldig mye 'Mr Casio' etter å ha jobbet for selskapet i over 14 år, på besøk og rådgivning Casio forhandlere over Nord-England, Skottland og Irland.

Sin musikalske bakgrunn er hovedsakelig gitar og saksofon og visninger hans keyboard ferdigheter veldig mye som hans 'tredje' instrument. Imidlertid Johns kunnskap om Casio keyboard og digitalt, piano området er enestående, og han er kunne hjelpe og opplyse kunder om noen aspekter av Casio musikkinstrumenter.

John har spilt i band siden han var 18 år og beskriver sin musikalske smak som svært bred, dekker klassisk gjennom til Rock musikk.

Digitale Piano Demonstrator Biografi: Casio's Christine Taylor

Christine har vært involvert med musikk hele hennes liv, lære å spille piano og keyboard fra en meget ung alder. Familiebedriften var en musikk-butikk i Lincoln og Christine ble en full tid partner i butikken fra 1979 til år 2000.

Dette ga Christine, en unik innsikt og forståelse av kunder og hjelpe dem å finne den riktige instrumentet for deres behov. Christine begynte Casio sommeren 2000 og brukt denne verdifull erfaring til å hjelpe et nettverk av Casio forhandlere i hele Storbritannia.

Christine arbeider nå som en freelance demonstrator for Casio og kombinerer dette med begge undervisning keyboard studenter og hennes andre lidenskap i livet-kjøring. Hun er tiden trene for å være en avansert drivende instruktør.

Digitale Piano Demonstrator Biografi: Korg's Anthony Sawdon

Som en musikk-teknologi ekspert har jeg alltid vært interessert i slik teknologiprodukter samhandle kreativt og musikalsk sammen og med andre medier. Når du har fullført er en høyere nasjonale diplom musikkteknologi jeg fortsatte med å administrere nettbutikker for musikk og Hi-Tech avdelinger for 5 år som førte meg til Korg.

Korg har alltid gjort svært nyskapende, stilistiske produkter og synes aldri redd om å gjøre noe annet. Dette er hva skiller oss fra hverandre som et team, aldri forvente de forventede og alltid forvent best. Teknologien for musikk er om at installasjonsprogrammet som du for deg på noen måte, form eller form.

Digitale Piano Demonstrator Biografi: Korg's Paul Thirkettle

Paul har en bredde av erfaring i bransjen musikkinstrumenter. Starter sin karriere som en shop-assistent i hans lokale musikkbutikk, Paul kommet gjennom hans musikalsk opplæring og til slutt sikret et sted som leder av bandet ombord en prestisjetunge luksus cruise rutebåt.

Etter flere år underholdende på flere skip, Paul tilbake til England for å ta en stilling som salgssjef for området med elektronisk musikalske instrumenter delingen av globalt elektronikkselskap, Panasonic / Technics.

Etter 20 år i bransjen fungerer Paul nå for Korg UK Limited, med et team av svært dyktige og dyktige musikere, ingeniører og business folk fra hele verden, slik at du får noen av de beste musikkinstrumenter som er tilgjengelig i dag.

Digitale Piano Demonstrator Biografi: Roland's Barry Dallman

Barry Dallman har vært utført musikk profesjonelt for den beste delen av 20 år i en rekke musikalske sjangere.

Klassisk utdannet med Bachelors grad i musikk, han er også en dyktig jazz pianist og har spilt keyboard og piano med en rekke pop og rockegrupper hjemme og utlandet.

Han har utført overalt fra festivaler å cruise skip og tiden jobber frilans musiker basert i sin innfødt Liverpool. Han har vært involvert med Roland siden 2007.

Digitale Piano Demonstrator Biografi: Roland's Adrian Herren

Adrian er salgsrepresentant for Roland pianoer i Nord-England og Skottland.

Har han likte å spille piano siden 6 år, og hans lærere har inkludert David Smith ved Royal nordlige College Of Music, og Robert Bell på Colchester Institute.

Han spiller også keyboard i et rockeband i South Manchester-området dekker.

Hos Gear4music skal piano rettferdig Adrian demonstrere SuperNATURAL piano lyden motor som finnes i det nye området av Rolands digitale pianoer.

Digitale Piano Demonstrator Biografi: Yamaha's Chris Wibrew

En profesjonell musiker siden 1969, Chris har vært å spille piano for så lenge han kan huske. Hans avanserte ferdigheter tok ham på turer til Sør-Afrika og Europa, spille piano på tvers av kontinenter.

I 1972 gikk han i musikkbransjen, å bli med moderne musikk i Basingstoke. Utvikle gjennom rekkene, utnevnt Chris behørig Sales Director i 1973. Moderne musikk ble solgt i 2005 til Dawsons musikk.

Chris utgjør en del av et svært erfarne team av Yamaha produktet demonstrators som reiser landet ved hjelp av deres honed salg ferdigheter og demonstrativt teknikker til kunder og for opplæring arrangement. Etter å ha gått en rekke profesjonelle salg kurs, noen særlig i Cincinnati i USA, i de siste fem årene har Chris etablert seg som en person med inspirerende demonstrativt teknikker for produkter med et skarpt øye til salgs.

På fritiden er Chris piano privatlærer, rådgivning folk på absolutt noe å gjøre med et piano.

Digitalt, Piano Fair kjennetegnet instrumenter

Første 0 produktvisninger