Musikkprogramvarer

Musikkprogramvarer - nå kan du opprette, mikse og mastre musikk. Musikkprogramvarer er en viktig del av musikkproduksjon, og er å finne i alt fra oppsett på et soverom til profesjonelle studioer.

Vis all informasjon

Våre mest populære musikkprogramvarer

Om musikkprogramvarer

DAW programvarer, eller sequencer-programvarer som det også kalles, er vanligvis å finne i hjertet av alle moderne studioer. Programmer som blant andre Cubase, Ableton Live, Sonar og FL Studio er i stand til å gi deg alt du trenger for å begynne å spille inn og produsere musikk.

Ytterligere virtuelle instrument-plugins eller VSTi vil forbedre lydpaletten din og gjøre deg i stand til å finne en perfekt lyd. En VSTi som for eksempel Toontrack EZ Drummer gjør deg i stand til å komponerer og redigere trommespor med realistisk lyd for komposisjonene dine.

Effekt-plugins kan hjelpe deg å gi lyden din et snev av profesjonalitet, uansett om det er en kreativ effekt eller en verktøyeffekt.

Mange produsenter setter sin tillit til lydutvalget sitt. Samplingbiblioteket tilbyr et fullstendig utvalg autentiske lyder for sporene dine, og kan ofte forsyne opptakene med en gnist av kreativitet.