Trommemaskiner

Trommemaskiner er enten analoge eller digitale og kan brukes for å danne grunnlaget for elektronisk musikk. Roland introduserte trommemaskinen og har lansert den klassiske modellen TR-08 på nytt.

Vis all informasjon

Våre mest populære trommemaskiner

Om trommemaskin

Drum maskiner utnytte eksempler eller syntese i rekkefølge til sekvens eller post percussive elementer ved hjelp av pads eller knapper. Mange, slik som Elektron-Machinedrum inkluderer en trinn sequencer slik at brukere til å sette en beat trinnvis. Slike trommemaskin er utrolig allsidig, tilbyr muligheten til å opprette melodisk percussive sekvenser, i tillegg til konvensjonelle tromme lyder. Bruk av prøver og tiden strekke ytterligere utvider mulighetene trommemaskin kan gi, tillate for helt ny lyder som skal opprettes fra en opprinnelig utvalg.

Vanligvis er de også tillater on-the-fly prøvetaking og sanntids innspillingen. I tillegg til å være populære i elektronisk musikk, kan de også brukes i stedet for en trommis, der de er ikke tilgjengelig eller ønsket.

Stadig mer tromme studios av programvare innlemme maskin enheter, som tilbyr ekspansiv prøvetaking evner. Bruk av MIDI-kontrollere som Korg-PadKontrol kan gi følelse og samhandlingen mellom trommemaskin hardware i en programvarepakke.